מאפינס שוקולד לח
אם יש לכם חלב, שוקולד צ'יפס, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו מאפינס פשתן שוקולד לח, מאפינס בננה בטעם שוקולד צ'יפס ללא גלוטן, ו מאפינס סובין לחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז 12 כוסות מאפינס או קו עם ספינות מאפינס נייר.
מערבבים קמח, סוכר, שבבי שוקולד 3/4 כוס, אבקת קקאו, וסודה לשתייה בקערה גדולה.
להקציף ביצה, יוגורט, חלב ושמן צמחי בקערה אחרת עד חלקה; לשפוך לתוך תערובת שוקולד ומערבבים עד הבלילה הוא פשוט מעורבב. מלא כוסות מאפין מוכן 3/4 מלא ומפזרים עם הנותרים 1/4 כוס שוקולד צ ' יפס.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -20 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.