מאפינס תירס
גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: מאפינס תירס עם תירס טרי, מאפינס תירס מוקרם, ו מאפינס נקניקיה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
קו 12 כוסות מאפין עם ספינות נייר. בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט, לערבב את הקמח, סוכר, קמח תירס, אבקת אפייה, ומלח. בקערה נפרדת, לשלב את החלב, חמאה מומסת, וביצים. עם המיקסר במהירות הנמוכה ביותר, יוצקים את החומרים הרטובים לתוך אלה יבשים ומערבבים עד שהם פשוט מעורבבים. כפית את הבלילה לתוך ספינות הנייר, ממלא כל אחד לחלק העליון.
אופים במשך 30 דקות, עד צמרות פריך קיסם יוצא נקי. להתקרר מעט ולהסיר מהמחבת.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.