מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 25%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מאפינס תירס מלוחים, מאפינס תירס ופלפל מלוחים, ו מאפינס תירס ועירית מלוחים.
הוראות
1
התאם את מתלה התנור למצב האמצעי וחמם את התנור ל -450 מעלות. מכניסים תבנית מאפינס של 12 כוסות (עם תבניות בגודל סטנדרטי בנפח 12 כוסות) לתנור לחימום בזמן הכנת הבלילה.
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינס
תנור
2
תירס מוקרם במיקרוגל בכוס מדידה מסוג פיירקס 1 ליטר לרתיחה מלאה (או בסיר בינוני על אש בינונית). מערבבים 1 כוס מקמח התירס ליצירת עיסה סמיכה מאוד ודביקה. אם העיסה אינה נוקשה, מיקרוגל 30 שניות נוספות בערך.
מרכיבים שתצטרך
תירס מוקרם
קמח תירס
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
מיקרוגל
מחבת רוטב
3
מקציפים חלב חמאה, אחר כך ביצים ולבסוף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
חמאה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
מערבבים את שארית קמח התירס עם קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה וסודה בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח תירס
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
פופ
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
יוצקים מרכיבים רטובים לייבוש ומערבבים עד לאיחוד.
6
מוציאים את תבנית המאפינס מהתנור; מצפים בתרסיס בישול שאינו מקל. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות (כדור גלידה קפיצי עובד היטב).
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
גלידה
ציוד שתשתמש בו
סקופ גלידה
מגש מאפינס
תנור
7
אופים עד להזהבה בצדדים ובתחתית, כ -15 דקות. הופכים לרשת; תן להתקרר 5 דקות.
מאפינס תירס עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. מקסימין גרונהאוזר הרנברג ריזלינג ספאטלזה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
מקסימין גרונהאוזר הרנברג ריזלינג ספאטלזה
הרנברג ספאטלזה הוא תמיד היין הבוהק ביותר בגרונהאוס שכן קרקעות הצפחה האדומות של הכרמים הופכות ריזלינג חומצי שופע יותר, מעט נמוך יותר, שאחיו הגדול יותר אבסטברג. מתוק ספטלי עם ניחוחות וטעמים נפיצים של תפוחים אדומים טעימים, אפרסקים צהובים, תות/ריבס ומינרלים מלוחים. בעל גוף מלא לריזלינג, מגישים עם חזיר אפוי בווירג ' יניה, קארי טלה חריף או סתם שניצל יגר מסורתי.