מאפינס תפוחים-אגוז
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , שהוא מוצק. נסו מאפינס אגוז תפוחים, עוגת גבינה עם אגוז תפוחים, ו אפל-קינמון-מאפינס אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה וקינמון בקערה גדולה; להפריש. מקציפים ביצה, חלב, רסק תפוחים ושמן בקערה קטנה עם מקציף תיל עד מעורבב היטב. מערבבים דגנים; בואו לעמוד 5 דקות.
מוסיפים לתערובת הקמח; מערבבים רק עד שתרטבו. (החובט יהיה גבשושי.) מערבבים תפוחים ואגוזים.
הבלילה כפית באופן שווה לתוך 12 משומן או מצופה נייר כוסות מאפין בינוני.
אופים 20 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכזים יוצא נקי. מגניב 5 דקות.