קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות28
מגזין

מבשלים את הספר: Bourekas גבינה

מבשלים את הספר: Bourekas גבינה
גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, עמילן תירס, אונקיות בצק בצק עלים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: מק וגבינה עם Soubise, מבשלים את הספר: גבינת פימנטו, ו מבשלים את הספר: מקרוני וגבינה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177° (180°C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מקציפים את כל החומרים למילוי עד חלקה.
3
מגלגלים את הבצק לתוך 1/4 אינץ '(1/2 ס " מ) גיליון עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
חותכים לריבועים 5 אינץ '(12 ס " מ). שים כף אחת של המילוי במרכז כל ריבוע, לקפל באלכסון כדי ליצור משולש ולצבוט את הקצוות יחד. מסדרים את הבורקות עם מספיק מקום ביניהם על מגש מרופד בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מברשת את המשולשים עם ביצה מוכה ומפזרים זרעי שומשום על גבי.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
אופים במשך כ 30 דקות עד הבורקות הם זהובים ושמנמנים וריח טעים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק