מבשלים את הספר: Bourekas גבינה
גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, עמילן תירס, אונקיות בצק בצק עלים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: מק וגבינה עם Soubise, מבשלים את הספר: גבינת פימנטו, ו מבשלים את הספר: מקרוני וגבינה.
הוראות
מחממים התנור ל 177° (180°C).
מקציפים את כל החומרים למילוי עד חלקה.
מגלגלים את הבצק לתוך 1/4 אינץ '(1/2 ס " מ) גיליון עבה.
חותכים לריבועים 5 אינץ '(12 ס " מ). שים כף אחת של המילוי במרכז כל ריבוע, לקפל באלכסון כדי ליצור משולש ולצבוט את הקצוות יחד. מסדרים את הבורקות עם מספיק מקום ביניהם על מגש מרופד בנייר אפייה.
מברשת את המשולשים עם ביצה מוכה ומפזרים זרעי שומשום על גבי.
אופים במשך כ 30 דקות עד הבורקות הם זהובים ושמנמנים וריח טעים.