קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות28
מגזין

מבשלים את הספר: Bourekas גבינה

מבשלים את הספר: Bourekas גבינה
גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, עמילן תירס, אונקיות בצק בצק עלים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: מק וגבינה עם Soubise, מבשלים את הספר: גבינת פימנטו, ו מבשלים את הספר: מקרוני וגבינה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177° (180°C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מקציפים את כל החומרים למילוי עד חלקה.
3
מגלגלים את הבצק לתוך 1/4 אינץ '(1/2 ס " מ) גיליון עבה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4
חותכים לריבועים 5 אינץ '(12 ס " מ). שים כף אחת של המילוי במרכז כל ריבוע, לקפל באלכסון כדי ליצור משולש ולצבוט את הקצוות יחד. מסדרים את הבורקות עם מספיק מקום ביניהם על מגש מרופד בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5
מברשת את המשולשים עם ביצה מוכה ומפזרים זרעי שומשום על גבי.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
אופים במשך כ 30 דקות עד הבורקות הם זהובים ושמנמנים וריח טעים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות