קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות79
סוגי מאכליםקלתית
מגזין

מבשלים את הספר: Tenderloins בקרום עשב טרי

מבשלים את הספר: Tenderloins בקרום עשב טרי
לבשל את הספר: Tenderloins בקרום עשב טרי עשוי להיות רק את הקרום שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1581 קלוריות, 195 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שאלות, פירורי לחם, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: עוגת סיר עוף לימוני עם קרום ביסקוויט פטרוזיליה, לבשל את הספר: סלסה עשב ערבות, ו לבשל את הספר: עשב ירוק סביצ'ה עם מלפפון.

הוראות

1
ראשית לעשות את קרום העשב. מקציפים את החמאה בקערה עד שמנת, ואז להכות בפירורי הלחם, עלי טרגון, עלי בזיליקום, עלי צ ' רביל, ושאלוט. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ChervilChervil
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מורחים את התערובת בין שני גיליונות של שעווה או נייר קלף וצינה במקרר לפחות 1 שעה לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
זרקי את החצילים, הקישואים והעגבניות לחצי משמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
4
מחממים מחבת מחוררת, מוסיפים את הירקות ומבשלים על אש נמוכה, מסתובבים מדי פעם, עד רך אבל עדיין מוצק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בינתיים, לחמם את השמן שנותר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיף את tenderloins ומבשלים מעל חום גבוה במשך כ 2 דקות בכל צד, עד השחמה, ואז להנמיך את החום ומבשל, מפנה מדי פעם, במשך 7-8 דקות, עד מבושל דרך ומכרז. מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
מעבירים את החזיר למחבת הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים רצועה של קרום עשב על גבי כל tenderloin ו broil עד הקרום הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
9
מגישים באופן מיידי.
10
במידת הצורך, לעטוף את הידית של מחבת המחבת בנייר לפני צריבה כדי להגן עליו מפני נזק.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ