קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות79
סוגי מאכליםקלתית
מגזין

מבשלים את הספר: Tenderloins בקרום עשב טרי

מבשלים את הספר: Tenderloins בקרום עשב טרי
לבשל את הספר: Tenderloins בקרום עשב טרי עשוי להיות רק את הקרום שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1581 קלוריות, 195 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שאלות, פירורי לחם, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: עוגת סיר עוף לימוני עם קרום ביסקוויט פטרוזיליה, לבשל את הספר: סלסה עשב ערבות, ו לבשל את הספר: עשב ירוק סביצ'ה עם מלפפון.

הוראות

1
ראשית לעשות את קרום העשב. מקציפים את החמאה בקערה עד שמנת, ואז להכות בפירורי הלחם, עלי טרגון, עלי בזיליקום, עלי צ ' רביל, ושאלוט. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ChervilChervil
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מורחים את התערובת בין שני גיליונות של שעווה או נייר קלף וצינה במקרר לפחות 1 שעה לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
זרקי את החצילים, הקישואים והעגבניות לחצי משמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
4
מחממים מחבת מחוררת, מוסיפים את הירקות ומבשלים על אש נמוכה, מסתובבים מדי פעם, עד רך אבל עדיין מוצק.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בינתיים, לחמם את השמן שנותר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיף את tenderloins ומבשלים מעל חום גבוה במשך כ 2 דקות בכל צד, עד השחמה, ואז להנמיך את החום ומבשל, מפנה מדי פעם, במשך 7-8 דקות, עד מבושל דרך ומכרז. מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
מעבירים את החזיר למחבת הירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים רצועה של קרום עשב על גבי כל tenderloin ו broil עד הקרום הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
9
מגישים באופן מיידי.
10
במידת הצורך, לעטוף את הידית של מחבת המחבת בנייר לפני צריבה כדי להגן עליו מפני נזק.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®