מבשלים את הספר: אדר קרם קרמל
אם יש לכם תמצית vanillan, קינמון טחון, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: קרם ברולה, לבשל את הספר: ורמונט מייפל-ממותק Cornbread, ו מבשלים את הספר: חזה עוף בגריל עם מנדרינה-maple-bla (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 135°. חמאה קלות שש (3/4 כוס) ramekins ולהניח בצד.
מבשלים 1/2 סירופ מייפל כוס בסיר קטן על אש בינונית במשך כ 10 דקות, עד סירופ מצטמצם עקביות לשפוך עבה. אל תבשלו יותר מדי או שתכינו ממתקים. מיד לשפוך קרמל לתוך ramekins מוכן לצדדים מעיל עם חלק מהקרמל. תניח בצד.
סירופ מייפל ברמה b להקציף, חלמונים, וניל, וקינמון בקערה בינונית לשלב.
מחממים את הקרם בסיר בינוני עד שרק רותחים. בהדרגה להקציף קרם חם לתוך תערובת חלמון, ולאחר מכן לחלק את התערובת בין ramekins מוכן.
הגדר את ramekins לתוך תבנית אפייה ולמלא את המחבת עם מים חמים באמצע הדרך את הצדדים של ramekins. מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף, מעבירים בזהירות לתנור ואופים במשך 50 דקות. במהלך 10 הדקות האחרונות של אפייה, לבדוק את פודינג כדי לוודא כי המרכז מוגדר קצת מתפתל אבל לא מבושל לחלוטין.
הסר את הפודינג מן המים ואת הצינה חשופה במקרר עד קר, לפחות 4 שעות. פודינג יכול להתבצע יום אחד קדימה אבל לוודא לכסות פעם הם קרים. שמור בקירור.
כדי לשרת, להפעיל סכין סביב הקצוות של ramekins כדי לשחרר פודינג, ולהפוך על גבי צלחות קינוח.