קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

מבשלים את הספר: אסקרול מטוגן עם שעועית לבנה

מבשלים את הספר: אסקרול מטוגן עם שעועית לבנה
לבשל את הספר: אסקרול מטוגן עם שעועית לבנה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 558 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי דפנה, מלח ופלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מבשלים את הספר: ענק פריך וקרם שעועית לבנה עם ירקות, לבשל את הספר: פפרדלה עם אסקרול, ו מבשלים את הספר: גזר מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסננים את השעועית ומכניסים אותם לסיר בינוני עם תחתית כבדה. מכסים אותם במים קרים על ידי 2 אינץ ' בערך.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את השום, הקורנית, אם משתמשים, ועלי דפנה. להביא את השעועית רק לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום נמוך מאוד בעדינות לבשל אותם עד שהם נפוחים ומכרז, 30-90 דקות (או יותר), בהתאם לטריות של שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
הסר את הסיר מהחום. מערבבים בקמצוץ נדיב של מלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
תן לשעועית להתקרר רק כדי להתחמם או לטמפרטורת החדר בנוזל הבישול. (השעועית תישאר במקרר עד 4 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
5
עבור escarole: לשטוף את escarole משאיר היטב לנער את חלק מהמים.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
סוכר אדום גססוכר אדום גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
שים את שמן הזית ואת השום לתוך מחבת nonreactive גדול וחם על חום בינוני עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הוסף את escarole ולבשל בקצרה, מפנה את העלים כפי שהם מתחילים לנבול.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
8
מוסיפים את השעועית ואת נוזל הבישול שלהם או מים, מתבלים במלח ופלפל, ומלבשים רק עד שהשעועית מחוממת והאסקרול עדיין בהיר וצבעוני, 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אסקרולאסקרול
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)