מבשלים את הספר: אסקרול מטוגן עם שעועית לבנה
לבשל את הספר: אסקרול מטוגן עם שעועית לבנה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 558 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי דפנה, מלח ופלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מבשלים את הספר: ענק פריך וקרם שעועית לבנה עם ירקות, לבשל את הספר: פפרדלה עם אסקרול, ו מבשלים את הספר: גזר מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים את השעועית ומכניסים אותם לסיר בינוני עם תחתית כבדה. מכסים אותם במים קרים על ידי 2 אינץ ' בערך.
מוסיפים את השום, הקורנית, אם משתמשים, ועלי דפנה. להביא את השעועית רק לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום נמוך מאוד בעדינות לבשל אותם עד שהם נפוחים ומכרז, 30-90 דקות (או יותר), בהתאם לטריות של שעועית יבשה.
הסר את הסיר מהחום. מערבבים בקמצוץ נדיב של מלח.
תן לשעועית להתקרר רק כדי להתחמם או לטמפרטורת החדר בנוזל הבישול. (השעועית תישאר במקרר עד 4 ימים.)
עבור escarole: לשטוף את escarole משאיר היטב לנער את חלק מהמים.
שים את שמן הזית ואת השום לתוך מחבת nonreactive גדול וחם על חום בינוני עד ריחני, על 1 דקה.
הוסף את escarole ולבשל בקצרה, מפנה את העלים כפי שהם מתחילים לנבול.
מוסיפים את השעועית ואת נוזל הבישול שלהם או מים, מתבלים במלח ופלפל, ומלבשים רק עד שהשעועית מחוממת והאסקרול עדיין בהיר וצבעוני, 3-5 דקות.