לבשל את הספר: ארטישוקים עמוסים בחמאת אנשובי יכול להיות רק את המנה בצד שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 238 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לך מיץ לימון, שיני שום, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: סטייק עם חמאת אנשובי, לבשל את הספר: Cannellini, צלף, לימון, אנשובי Crostini, ו לבשל את הספר: ארטישוק alla Contadino (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את כל הסורגים של גז משומן היטב או גריל פחם גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מערבבים את כל מרכיבי החמאה יחד ומניחים בצד
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
בזהירות להסיר את המחבת מן הגריל. באמצעות כף, לגרוף את לחנוק מטושטשת מכל אחד החצאים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להעביר את החצאים ניקו למחבת גיליון חדשה. באמצעות הידיים או מברשת, באופן שווה, אבל קל, מעיל שני הצדדים של ארטישוק עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים את הארטישוק, לקצץ בצד למטה, על הסורג והגריל עד מסומן היטב חרוך קלות, 2 עד 3 דקות. הפוך וחזור על הצד השני, צלייה במשך 2 עד 3 דקות. בעוד עדיין לחתוך את הצד, במקום על 1/2 כף החמאה בכל אחד החללים ולאפשר לו להמיס. לסחוט מיץ לימון מעל ומפזרים פטרוזיליה ו fleur de sel.