מבשלים את הספר: ברוסקטה אלה רומאנה
המתכון לבשל את הספר: Bruschettan Alla Romana יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 783 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את בגט, מיץ לימון טבלספונס, מוצרלה באיכות הטובה ביותר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו מתאבן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לבשל את הספר: ארטישוק alla Contadino, לבשל את הספר: Anellini alla Pecorara, ו לבשל את הספר: ספגטי alla Carbonara (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, לשלב את חלמונים ביצה, שמן זית, פתיתי פלפל אדומים, אנשובים, חמאה, ומיץ לימון. מחית לעקביות חלקה.
מסדרים את הטוסט על מגש אפייה, ומעל כל אחד עם פרוסת מוצרלה. מתחת לטוסטר או בתנור, גריל את הגבינה עד שהיא נמסה ובועות.
הסר את המגש מן המטאטא ולהעביר את טוסטים מגש הגשה. כפית את רוטב האנשובי על כל ברוסקטה, ולסיים עם פלפל שחור טחון טרי.