מבשלים את הספר: ברים פלורנטין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ברים פלורנטין. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו דבש, קרם כבד, עוגיות חמאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: ברים לימון, מבשלים את הספר: חמאת בוטנים וריבה, ו לבשל את הספר: PBJ (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מדף באמצע התנור. מחממים את התנור ל 350% deg;F. מעיל מחבת 13 x 9 אינץ ' עם ספריי nonstick, בשורה התחתונה עם נייר קלף לחתוך כדי להתאים, ואז לרסס את הקלף.
לטאטא את הקמח והמלח יחד בקערה קטנה לאוורר ולשלב; להפריש.
בקערה של מערבל לעמוד, להכות את החמאה עם מצורף ההנעה שטוח על מהירות בינונית גבוהה עד שמנת, על 2 דקות.
מוסיפים את הסוכר וממשיכים להכות עד מאוד קל ורך, על 3 דקות יותר. מקציפים את הוניל. בהדרגה להוסיף את הקמח, ערבוב עד רק מעורבב, מגרד את הצדדים של הקערה פעם או פעמיים. לטפוח את הקרום לתוך שכבה אפילו במחבת מוכן.
אופים את הקרום במשך 20 עד 25 דקות, או עד שרק מתחיל להפוך חום זהוב בהיר מאוד לאורך הקצוות; זה צריך להיות יבש למגע. הכינו את המילוי בזמן שהקרום מתבשל.
שים את החמאה, הסוכר, השמנת והדבש בסיר בינוני, לצרף מדחום ממתקים, ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד החמאה נמסה. להפוך את החום בינוני גבוה, להביא לרתיחה, ומבשלים 113°. התערובת תהיה מעובה פני השטח יהיה מכוסה בועה גדולה.
הסר מהחום ומערבבים באגוזים, פירות וקמח עד לשלב טוב.
יוצקים את המילוי על הקרום האפוי חלקית ואופים במשך 20 עד 25 דקות נוספות, או עד המילוי מבעבע והפך חום זהוב בהיר בכל רחבי. הצבע יכול להיות כהה יותר בקצוות. מגניב לחלוטין במחבת להגדיר על מדף.
שים את השוקולד המותך בקונוס קלף ולעשות דפוסי זיגזג צורה חופשית בכל רחבי הסורגים. צ ' יל להגדיר את השוקולד; לחתוך לתוך 40 ברים (5 x 8). להכניס למקרר עד שבוע 1 במיכל אטום בשכבות בודדות המופרדות בנייר קלף. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.