קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

מבשלים את הספר: ברים פלורנטין

מבשלים את הספר: ברים פלורנטין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ברים פלורנטין. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו דבש, קרם כבד, עוגיות חמאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: ברים לימון, מבשלים את הספר: חמאת בוטנים וריבה, ו לבשל את הספר: PBJ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מדף באמצע התנור. מחממים את התנור ל 350% deg;F. מעיל מחבת 13 x 9 אינץ ' עם ספריי nonstick, בשורה התחתונה עם נייר קלף לחתוך כדי להתאים, ואז לרסס את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
לטאטא את הקמח והמלח יחד בקערה קטנה לאוורר ולשלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בקערה של מערבל לעמוד, להכות את החמאה עם מצורף ההנעה שטוח על מהירות בינונית גבוהה עד שמנת, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את הסוכר וממשיכים להכות עד מאוד קל ורך, על 3 דקות יותר. מקציפים את הוניל. בהדרגה להוסיף את הקמח, ערבוב עד רק מעורבב, מגרד את הצדדים של הקערה פעם או פעמיים. לטפוח את הקרום לתוך שכבה אפילו במחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים את הקרום במשך 20 עד 25 דקות, או עד שרק מתחיל להפוך חום זהוב בהיר מאוד לאורך הקצוות; זה צריך להיות יבש למגע. הכינו את המילוי בזמן שהקרום מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
שים את החמאה, הסוכר, השמנת והדבש בסיר בינוני, לצרף מדחום ממתקים, ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד החמאה נמסה. להפוך את החום בינוני גבוה, להביא לרתיחה, ומבשלים 113°. התערובת תהיה מעובה פני השטח יהיה מכוסה בועה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
הסר מהחום ומערבבים באגוזים, פירות וקמח עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
8
יוצקים את המילוי על הקרום האפוי חלקית ואופים במשך 20 עד 25 דקות נוספות, או עד המילוי מבעבע והפך חום זהוב בהיר בכל רחבי. הצבע יכול להיות כהה יותר בקצוות. מגניב לחלוטין במחבת להגדיר על מדף.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
שים את השוקולד המותך בקונוס קלף ולעשות דפוסי זיגזג צורה חופשית בכל רחבי הסורגים. צ ' יל להגדיר את השוקולד; לחתוך לתוך 40 ברים (5 x 8). להכניס למקרר עד שבוע 1 במיכל אטום בשכבות בודדות המופרדות בנייר קלף. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'