קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

מבשלים את הספר: חזיר צלוי איטי בסגנון יוקטן

מבשלים את הספר: חזיר צלוי איטי בסגנון יוקטן
מבשלים את הספר: חזיר צלוי איטי בסגנון יוקטן הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 203 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח ים גס, בירה מכל סוג שהוא, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. מתכונים דומים: חזיר צלוי איטי בסגנון יוקטן, חזיר בסגנון יוקטן, ו צלעות חזיר בסגנון יוקטן.

הוראות

1
מחממים התנור ל 135°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
באמצעות מטחנת תבלינים (כגון מטחנת קפה שמורות לתבלינים), לטחון את זרעי annatto, peppercorns, וזרעי כמון לאבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעיםזרעים
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
3
בקערה של מעבד מזון, לשלב את שיני שום, כוסברה, ומלח ולעבד עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיף את התפוז, בירה, פתיתי פלפל אדומים, allspice, פימנטון, אנצ ' ו הקרקע, ואת תערובת annatto הקרקע ולעבד עד צורות משחה חלקה למדי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
אבקת פימנטוןאבקת פימנטון
AnnattoAnnatto
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
5
להניח גיליון 2 רגל של רדיד אלומיניום על משטח העבודה שלך. תניח את החזיר באמצע.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
מורחים את הדבק החריף על החזיר, מצופים אותו מכל הצדדים, ואז מגלגלים בחוזקה את החזיר בתוך נייר הכסף, תוחבים בצדדים כמו שאתה הולך, כאילו אתה עושה בוריטו. השתמש ברצועה ארוכה אחרת של נייר כדי ליצור שכבה נוספת,כדי להיות בטוח לאטום את החזיר בחוזקה בתוך רדיד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מניחים את מנות החזיר במחבת צלייה, למלא אותו במים לבוא כמה סנטימטרים במעלה הצד של חזיר עטוף בנייר כסף, ולאחר מכן להשתמש בחתיכה אחרת של רדיד אלומיניום כדי לכסות ולאטום את המחבת כולה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
צלוי את החזיר עד שאתה יכול להרגיש את זה מתפרק בתוך החבילה שלה אם אתה דוחף אותו, ושיפוד מוכנס דרך החלק העליון של נייר לתוך הבשר לא נתקל בהתנגדות, 4 עד 5 שעות. (אם אתה לא בטוח, לטעות בצד של בישול ארוך יותר; אתה באמת לא יכול לבשל את זה.)
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
הסר את הצלי בנייר הכסף שלו מהמחבת, להעביר מגש, ולתת לו להתקרר לפחות 30 דקות לפני חיתוך לפתוח את רדיד. להשליך כל חתיכות גדולות של שומן, ולהשתמש שני מזלגות לגרוס את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מערבבים את הבשר עם מספיק מהרוטב שנוצר מהתבלינים ומטפטפי המחבת כך שהוא עסיסי מאוד אך לא שוחה, שומר את שאר הרוטב לשימושים אחרים, כגון כפיות על צלעות חזיר מטוגנות או הוספת לחות נוספת לכריך חזיר משך.
מרכיבים שתצטרך
חזיר משךחזיר משך
צלעות חזירצלעות חזיר
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
לאכול מנה אחת של הבשר עם זאת אתה אוהב (עם טורטיות, בצל כבוש, שמנת חמוצה היא הימור טוב) תוך מתן השאר מגניב לטמפרטורת החדר. מקררים את השאריות עד 1 שבוע או מחלקים ל 4 עד 6 מנות, לאטום בשקיות מקפיא פלסטיק כבדות, הסרת אוויר רב ככל האפשר, להקפיא עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבושבצל כבוש
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות