מבשלים את הספר: חמאת בוטנים וריבה
מבשלים את הספר: חמאת בוטנים וריבה ברים עשויים להיות רק תבלין אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. והוא מספק כ 15 מנות . הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-129 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר מגורען, סוכר חום חזק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חטיפי חמאת בוטנים וריבה, חטיפי חמאת בוטנים וריבה, ו חטיפי חמאת בוטנים וריבה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הבצק המתוק: חמאה הצדדים והתחתון של זכוכית או מתכת בצבע בהיר 9 על 13 אינץ ' מחבת. בשורה התחתונה עם גיליון נייר קלף, וחמאה את הקלף.
שים את הסוכר, הקמח והמלח במעבד מזון ודופק עד לשילוב.
מוסיפים את החמאה והדופק עד החול (כ-6 עד 10 פולסים מהירים). בקערה קטנה, לטאטא את הביצים ושופכים אותם לתוך מעבד המזון. דופק רק עד שהבצק מתחיל להחזיק מעמד. יוצרים את הבצק לדיסק, עוטפים אותו בחוזקה בפלסטיק, ומקררים לפחות 1 שעה או לילה.
אבק משטח עבודה עם קומץ של קמח. באמצעות מערוך, מגלגלים את הבצק למלבן מעט גדול יותר מ-9 על 13 אינץ '(גודל המחבת) ובעובי של רבע אינץ'. (הבצק עשוי להיות דביק. הקפד להפוך אותו עם סכין ספסל או לקזז מרית לפי הצורך ולשמור על משטח העבודה מקורנת. יש אנשים שקל יותר לגלגל את הבצק בין שתי שכבות של נייר קלף. זה יכול לעשות את זה קל יותר להעביר ולהיות קצת פחות מבולגן.)
אי פעם כל כך בעדינות, להנחות את הבצק לתוך המחבת ולחץ אותו קלות-בלי למשוך-לתחתית; אין צורך להביא את הבצק עד הצדדים של המחבת, רק כדי לכסות לחלוטין את החלק התחתון של המחבת. לקצץ את כל עודף.
מניחים את המחבת במקפיא במשך 30 דקות.
הסר את המחבת מהמקפיא, קו אותו בנייר אלומיניום, ולמלא אותו שלושה רבעים מלאים עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד ומשקולות ואופים במשך 10 דקות נוספות, או עד הקרום הוא השחמה קלות.
להעביר את המחבת למתלה תיל כדי להתקרר.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
כדי להפוך את מילוי חמאת בוטנים: בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה עד שהוא חלק לחלוטין.
מוסיפים את חמאת הבוטנים ומכים עד בשילוב.
מוסיף את הסוכר של ממתקים ווניל לנצח עד חלקה. לגרד את הצדדים של הקערה ולהכות שוב. להפוך את התערובת על הקרום, באמצעות מרית אופסט, להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו. צנן את שכבת חמאת הבוטנים בזמן שאתה מכין את ציפוי הפירור.
כדי להפוך את ציפוי פירור: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, סודה לשתייה וקינמון.
מוסיפים את הסוכר החום ומשתמשים בידיים כדי לשפשף אותו עד התערובת אחידה בצבע. מערבבים בשיבולת השועל.
מניחים את התערובת היבשה בקערה של מיקסר עומד מצויד מצורף ההנעה.
מוסיפים את החמאה ומכים במהירות נמוכה עד שפירורים רופפים נוצרים.
מורחים את הריבה בשכבה זוגית על מילוי חמאת הבוטנים.
מפזרים על ציפוי פירור עד הג ' לי הוא כבר לא גלוי.
אופים את הסורגים במשך 20 עד 25 דקות, סיבוב המחבת באמצע, או עד העליון הוא חום.
להעביר את המחבת מתלה חוט כדי להתקרר לחלוטין, ואז לחתוך את הסורגים לשרת.הערה: ניתן לאחסן את הסורגים במקרר במיכל אטום למשך עד 2 ימים.