מבשלים את הספר: עוגיות אבק זהב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוגיות אבק זהב. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 224 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מבשלים את הספר: עוגיות שוקולד חג המולד, לבשל את הספר: עוגיות שלום בעולם, ו מבשלים את הספר: עוגיות דבשה רכות (מתכונים דומים).
הוראות
שמנת החמאה והסוכר יחד עד מוקצף רך וחיוור, ואז להכות את הביצה, ואחריו זנגביל (או וניל), קמח, אבקת אפייה ומלח ולהמשיך לערבב עד שכל זה מגיע יחד כדי להפוך את הבצק רך.
טופס לשני דיסקים, לעטוף כל אחד בניילון נצמד ולתת לו לנוח במקרר 20 עד 30 דקות.
מחממים התנור ל 177° ומניחים גיליון עוגיות או שניים עם נייר קלף.
חותכים לצורות, טובלים את החותך לתוך קמח כמו שאתה הולך, ומניחים את העוגיות הראשונות קצת בנפרד על גיליון עוגיות מרופדות/s. שמור את השאריות של הדיסק הראשון, לערבב עם שאריות של השני ולחתוך, rerolll ו לחתוך, עד שהשתמשת את התערובת. זה בצק גמיש להפליא, מה שהופך את זה לשמחה מוצלחת לעבוד איתה.
אופים בתנור 8 עד 12 דקות: זה תלוי בצורתם, כמה גיליונות נמצאים בתנור באותו זמן, והאם על המדף העליון או התחתון, אם כי אתה יכול להחליף אותם סביב לאחר כ 5 דקות. כאשר הם מוכנים, מצפה מהם להיות tinged זהב חיוור בולט בקצוות; הם יהיו רכים עדיין באמצע, אבל יהיה להקשיח על קירור.
קח את הסדינים מהתנור, הסר את העוגיות, עם מרית שטוחה, רצוי גמישה, כדי מתלה חוט ולתת מגניב.
באמצעות מברשת צבע קטנה (שאינה בשימוש) או מברשת צללית, לטבול את פתיתי זהב אכילים או נצנצים, ולתת לכל עוגייה ציפוי מוזהב שלה.