קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

מבשלים את הספר: עוגת גבינת שמנת ריבס עם תותים טריים

מבשלים את הספר: עוגת גבינת שמנת ריבס עם תותים טריים
אם יש לך תותים, סוכר מגורען, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: סלט תרד עם תותים ונקטרינות, מבשלים את הספר: פודינג לחם ריבס עם רוטב ויסקי, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לשפשף את הסוכר ואת קורנפלור יחד בקערה גדולה, ולאחר מכן להוסיף את ריבס ולזרוק באופן שווה עד מצופה. כפית את תערובת ריבס לתוך קרום העוגה אפוי מראש.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
אופים באמצע התנור במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר את העוגה מהתנור ולהפוך את התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בינתיים, תכין את הפודינג. באמצעות מערבל כף יד עם מקצף או מערבל לעמוד עם מצורף ההנעה, להכות את גבינת שמנת וסוכר במהירות בינונית עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
5
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, מכים עד חלקה לאחר כל תוספת ומגרדים את הצדדים של הקערה מדי פעם. מערבבים את וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
יוצקים את פודינג לתוך העוגה ולהתפשט באופן שווה וחלק על ריבס. להחזיר את העוגה לתנור ואופים ב 177° במשך 25 עד 30 דקות, או עד פודינג פחזניות סביב הקצוות אבל הוא עדיין מעט מתנדנד באמצע. (אל תדאג; כמו העוגה מתקרר המרכז יתייצב.) מגניב לטמפרטורת החדר על מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מניחים את התותים על גבי העוגה והאבק עם סוכר של ממתקים ממש לפני ההגשה (מסננת עובדת היטב עבור זה), או מגישים פירות יער לצד פרוסות עוגה בודדות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
אחסון: העוגה יכולה להתבצע יום מראש, ובמקרה זה אתה צריך לקרר אותו העליון עם תותים רק לפני ההגשה. מכוסה בניילון נצמד, כל שאריות ישמרו במקרר במשך 2 עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
עבור מאפה עוגת כל חמאה (- עושה 4 9 אינץ ' קליפות עוגה -)
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
10
שים את הקמח, סוכר, ומלח בקערה, מערבבים לשלב, ואז לשים את הקערה במקפיא במשך כ 10 דקות, עד קר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
חותכים את החמאה לקוביות 1 אינץ', ולאחר מכן מוסיפים אותו לתערובת הקמח וזורקים באופן שווה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
12
חותכים את החמאה לתוך תערובת הקמח באמצעות בלנדר מאפה, מעבד מזון, מיקסר חשמלי, או את הידיים, רק עד התערובת הופכת גס ומתפורר והחמאה היא בערך בגודל של אפונה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
מערבבים את המים ומיץ לימון יחד, ואז לטפטף על החומרים היבשים, 1/3 כוס בכל פעם, זורק עם מזלג כדי להפיץ את הנוזל. המאפה יהיה שאגי אבל צריך להחזיק יחד כאשר לחץ בכף היד שלך; אם לא, להוסיף כפית נוספת או שתיים של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
14
לזרוק את המאפה על משטח עבודה מקומח קלות ולחץ על הבצק, מקפל אותו על עצמו כמה פעמים עד שהוא מחזיק יחד. נסה לא להתמודד עם זה יותר מדי, או שזה יתחמם ועשוי להיות מפותח מדי. מחלקים את המאפה ל 4 חלקים שווים לעצב כל חתיכה לתוך דיסק 1 אינץ ' עבה. לעטוף כל דיסק בניילון לעטוף ולצנן במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
15
מרדדים את הבצק על משטח מקומח, תוך שימוש בכמות הקטנה ביותר של קמח אפשרי. להתחיל במרכז הדיסק, באמצעות אפילו לחץ, לגלגל את הבצק לכיוון הקצה, מפנה את הבצק כל כמה משיכות כדי לעצב מעגל ולמנוע את הבצק דבק. זה רעיון טוב להפוך את הבצק ולגלגל אותו גם בצד השני. זה עוזר לשמור אותו חלק וגם מונע ממנו דבק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
16
כדי להקל על רירית המחבת, לגלגל את המאפה החוצה קצת יותר גדול מהמחבת. חתוך כל בצק עודף עם סכין. לעגן את המאפה עם מזלג. זה עוזר למנוע הצטמקות במהלך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
17
לאחר הבצק הוא במחבת, לתת לו לנוח. צנן את הקרום במשך 30 עד 60 דקות כדי להירגע את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
18
אחסון: אם עטוף היטב, הדיסקים ישמרו עד 3 ימים במקרר, או עד 3 חודשים במקפיא. להפשיר את הדיסקים הקפואים במקרר לילה.