קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

מבשלים את הספר: עוגת גבינת שמנת ריבס עם תותים טריים

מבשלים את הספר: עוגת גבינת שמנת ריבס עם תותים טריים
אם יש לך תותים, סוכר מגורען, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: סלט תרד עם תותים ונקטרינות, מבשלים את הספר: פודינג לחם ריבס עם רוטב ויסקי, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לשפשף את הסוכר ואת קורנפלור יחד בקערה גדולה, ולאחר מכן להוסיף את ריבס ולזרוק באופן שווה עד מצופה. כפית את תערובת ריבס לתוך קרום העוגה אפוי מראש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אופים באמצע התנור במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר את העוגה מהתנור ולהפוך את התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בינתיים, תכין את הפודינג. באמצעות מערבל כף יד עם מקצף או מערבל לעמוד עם מצורף ההנעה, להכות את גבינת שמנת וסוכר במהירות בינונית עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
5
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, מכים עד חלקה לאחר כל תוספת ומגרדים את הצדדים של הקערה מדי פעם. מערבבים את וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
יוצקים את פודינג לתוך העוגה ולהתפשט באופן שווה וחלק על ריבס. להחזיר את העוגה לתנור ואופים ב 177° במשך 25 עד 30 דקות, או עד פודינג פחזניות סביב הקצוות אבל הוא עדיין מעט מתנדנד באמצע. (אל תדאג; כמו העוגה מתקרר המרכז יתייצב.) מגניב לטמפרטורת החדר על מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים את התותים על גבי העוגה והאבק עם סוכר של ממתקים ממש לפני ההגשה (מסננת עובדת היטב עבור זה), או מגישים פירות יער לצד פרוסות עוגה בודדות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
אחסון: העוגה יכולה להתבצע יום מראש, ובמקרה זה אתה צריך לקרר אותו העליון עם תותים רק לפני ההגשה. מכוסה בניילון נצמד, כל שאריות ישמרו במקרר במשך 2 עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
עבור מאפה עוגת כל חמאה (- עושה 4 9 אינץ ' קליפות עוגה -)
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
10
שים את הקמח, סוכר, ומלח בקערה, מערבבים לשלב, ואז לשים את הקערה במקפיא במשך כ 10 דקות, עד קר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
חותכים את החמאה לקוביות 1 אינץ', ולאחר מכן מוסיפים אותו לתערובת הקמח וזורקים באופן שווה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
12
חותכים את החמאה לתוך תערובת הקמח באמצעות בלנדר מאפה, מעבד מזון, מיקסר חשמלי, או את הידיים, רק עד התערובת הופכת גס ומתפורר והחמאה היא בערך בגודל של אפונה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
מערבבים את המים ומיץ לימון יחד, ואז לטפטף על החומרים היבשים, 1/3 כוס בכל פעם, זורק עם מזלג כדי להפיץ את הנוזל. המאפה יהיה שאגי אבל צריך להחזיק יחד כאשר לחץ בכף היד שלך; אם לא, להוסיף כפית נוספת או שתיים של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
14
לזרוק את המאפה על משטח עבודה מקומח קלות ולחץ על הבצק, מקפל אותו על עצמו כמה פעמים עד שהוא מחזיק יחד. נסה לא להתמודד עם זה יותר מדי, או שזה יתחמם ועשוי להיות מפותח מדי. מחלקים את המאפה ל 4 חלקים שווים לעצב כל חתיכה לתוך דיסק 1 אינץ ' עבה. לעטוף כל דיסק בניילון לעטוף ולצנן במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
15
מרדדים את הבצק על משטח מקומח, תוך שימוש בכמות הקטנה ביותר של קמח אפשרי. להתחיל במרכז הדיסק, באמצעות אפילו לחץ, לגלגל את הבצק לכיוון הקצה, מפנה את הבצק כל כמה משיכות כדי לעצב מעגל ולמנוע את הבצק דבק. זה רעיון טוב להפוך את הבצק ולגלגל אותו גם בצד השני. זה עוזר לשמור אותו חלק וגם מונע ממנו דבק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
16
כדי להקל על רירית המחבת, לגלגל את המאפה החוצה קצת יותר גדול מהמחבת. חתוך כל בצק עודף עם סכין. לעגן את המאפה עם מזלג. זה עוזר למנוע הצטמקות במהלך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
לאחר הבצק הוא במחבת, לתת לו לנוח. צנן את הקרום במשך 30 עד 60 דקות כדי להירגע את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
18
אחסון: אם עטוף היטב, הדיסקים ישמרו עד 3 ימים במקרר, או עד 3 חודשים במקפיא. להפשיר את הדיסקים הקפואים במקרר לילה.