מבשלים את הספר: עוגת גבינת שמנת ריבס עם תותים טריים
אם יש לך תותים, סוכר מגורען, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: סלט תרד עם תותים ונקטרינות, מבשלים את הספר: פודינג לחם ריבס עם רוטב ויסקי, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את הסוכר ואת קורנפלור יחד בקערה גדולה, ולאחר מכן להוסיף את ריבס ולזרוק באופן שווה עד מצופה. כפית את תערובת ריבס לתוך קרום העוגה אפוי מראש.
אופים באמצע התנור במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר את העוגה מהתנור ולהפוך את התנור ל 177°.
בינתיים, תכין את הפודינג. באמצעות מערבל כף יד עם מקצף או מערבל לעמוד עם מצורף ההנעה, להכות את גבינת שמנת וסוכר במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, מכים עד חלקה לאחר כל תוספת ומגרדים את הצדדים של הקערה מדי פעם. מערבבים את וניל ומלח.
יוצקים את פודינג לתוך העוגה ולהתפשט באופן שווה וחלק על ריבס. להחזיר את העוגה לתנור ואופים ב 177° במשך 25 עד 30 דקות, או עד פודינג פחזניות סביב הקצוות אבל הוא עדיין מעט מתנדנד באמצע. (אל תדאג; כמו העוגה מתקרר המרכז יתייצב.) מגניב לטמפרטורת החדר על מתלה חוט.
מניחים את התותים על גבי העוגה והאבק עם סוכר של ממתקים ממש לפני ההגשה (מסננת עובדת היטב עבור זה), או מגישים פירות יער לצד פרוסות עוגה בודדות.
אחסון: העוגה יכולה להתבצע יום מראש, ובמקרה זה אתה צריך לקרר אותו העליון עם תותים רק לפני ההגשה. מכוסה בניילון נצמד, כל שאריות ישמרו במקרר במשך 2 עד 3 ימים.
עבור מאפה עוגת כל חמאה (- עושה 4 9 אינץ ' קליפות עוגה -)
שים את הקמח, סוכר, ומלח בקערה, מערבבים לשלב, ואז לשים את הקערה במקפיא במשך כ 10 דקות, עד קר מאוד.
חותכים את החמאה לקוביות 1 אינץ', ולאחר מכן מוסיפים אותו לתערובת הקמח וזורקים באופן שווה למעיל.
חותכים את החמאה לתוך תערובת הקמח באמצעות בלנדר מאפה, מעבד מזון, מיקסר חשמלי, או את הידיים, רק עד התערובת הופכת גס ומתפורר והחמאה היא בערך בגודל של אפונה.
מערבבים את המים ומיץ לימון יחד, ואז לטפטף על החומרים היבשים, 1/3 כוס בכל פעם, זורק עם מזלג כדי להפיץ את הנוזל. המאפה יהיה שאגי אבל צריך להחזיק יחד כאשר לחץ בכף היד שלך; אם לא, להוסיף כפית נוספת או שתיים של מי קרח.
לזרוק את המאפה על משטח עבודה מקומח קלות ולחץ על הבצק, מקפל אותו על עצמו כמה פעמים עד שהוא מחזיק יחד. נסה לא להתמודד עם זה יותר מדי, או שזה יתחמם ועשוי להיות מפותח מדי. מחלקים את המאפה ל 4 חלקים שווים לעצב כל חתיכה לתוך דיסק 1 אינץ ' עבה. לעטוף כל דיסק בניילון לעטוף ולצנן במשך 1 שעה.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח, תוך שימוש בכמות הקטנה ביותר של קמח אפשרי. להתחיל במרכז הדיסק, באמצעות אפילו לחץ, לגלגל את הבצק לכיוון הקצה, מפנה את הבצק כל כמה משיכות כדי לעצב מעגל ולמנוע את הבצק דבק. זה רעיון טוב להפוך את הבצק ולגלגל אותו גם בצד השני. זה עוזר לשמור אותו חלק וגם מונע ממנו דבק.
כדי להקל על רירית המחבת, לגלגל את המאפה החוצה קצת יותר גדול מהמחבת. חתוך כל בצק עודף עם סכין. לעגן את המאפה עם מזלג. זה עוזר למנוע הצטמקות במהלך האפייה.
לאחר הבצק הוא במחבת, לתת לו לנוח. צנן את הקרום במשך 30 עד 60 דקות כדי להירגע את הבצק.
אחסון: אם עטוף היטב, הדיסקים ישמרו עד 3 ימים במקרר, או עד 3 חודשים במקפיא. להפשיר את הדיסקים הקפואים במקרר לילה.