קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: עוגת קרם בוסטון

מבשלים את הספר: עוגת קרם בוסטון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוגת קרם בוסטון. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אם יש לך חלב, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: שעועית "אפויה" בוסטון, לבשל את הספר: בוסטון התחת מבושל כמו חזיר, ו מבשלים את הספר: גלידת לחם חום.

הוראות

1
עבור העוגה, מחממים תנור עד 400°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
שים את הביצים והסוכר בקערה של מיקסר עומד מצויד במקצף, ופעימה במשך 15 דקות. (סבלנות; מכות ארוכות זה מה שהופך את העוגה הזאת כל כך קלה ועדינה.)
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מנפים יחד את קמח העוגה, קמח מאפה, מלח ואגוז מוסקט. בהדרגה להוסיף את החומרים יבשים לביצים מכות תוך המשך לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים את החלב והוניל.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
משמנים שני מחבתות עוגה עגולות ½8 אינץ ' ואבק אותם בקמח, הקשה על כל עודף. מחלקים את הבלילה בין 2 מחבתות ואופים עד צמרות זהובות ושיפוד דקר למרכז העוגות יוצא נקי, 17-20 דקות. Unmold העוגות על נייר שעווה או נייר קלף כי כבר זרועים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
עבור פודינג, לחמם 1½ כוסות חלב והסוכר בסיר כבד על אש נמוכה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
להקציף יחד את הנותרים 1 כוס חלב, קורנפלור, חלמונים ביצה, מלח, וניל, Grand Marnier, אם שימוש. בהדרגה להוסיף אותו לחלב חם, ערבוב עם כף עץ עד פודינג עבה וחלק, כ 20 דקות. שמור על חום נמוך ומערבבים מתחתית המחבת כך רפרפת לא לחרוך. מערבבים בחמאה ולאחר מכן להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
עבור הדובדבן שוקולד, לחמם את השוקולד וקרם במחבת כבדה קטנה על אש נמוכה, ערבוב עד נמס וחלק (או לחמם בערך 1 דקה במיקרוגל, ולאחר מכן מערבבים את הקרם והשוקולד יחד).
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
כדי להרכיב, לפצל כל עוגה ל 2 שכבות, להפיץ את השכבות התחתונות עם פודינג מקורר, לשים על השכבות העליונות, ולהפיץ ציפוי שוקולד באופן שווה על צמרות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם