תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוגת קרם בוסטון. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אם יש לך חלב, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: שעועית "אפויה" בוסטון, לבשל את הספר: בוסטון התחת מבושל כמו חזיר, ו מבשלים את הספר: גלידת לחם חום.
הוראות
1
עבור העוגה, מחממים תנור עד 400°.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
שים את הביצים והסוכר בקערה של מיקסר עומד מצויד במקצף, ופעימה במשך 15 דקות. (סבלנות; מכות ארוכות זה מה שהופך את העוגה הזאת כל כך קלה ועדינה.)
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מנפים יחד את קמח העוגה, קמח מאפה, מלח ואגוז מוסקט. בהדרגה להוסיף את החומרים יבשים לביצים מכות תוך המשך לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים את החלב והוניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
5
משמנים שני מחבתות עוגה עגולות ½8 אינץ ' ואבק אותם בקמח, הקשה על כל עודף. מחלקים את הבלילה בין 2 מחבתות ואופים עד צמרות זהובות ושיפוד דקר למרכז העוגות יוצא נקי, 17-20 דקות. Unmold העוגות על נייר שעווה או נייר קלף כי כבר זרועים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
עבור פודינג, לחמם 1½ כוסות חלב והסוכר בסיר כבד על אש נמוכה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
להקציף יחד את הנותרים 1 כוס חלב, קורנפלור, חלמונים ביצה, מלח, וניל, Grand Marnier, אם שימוש. בהדרגה להוסיף אותו לחלב חם, ערבוב עם כף עץ עד פודינג עבה וחלק, כ 20 דקות. שמור על חום נמוך ומערבבים מתחתית המחבת כך רפרפת לא לחרוך. מערבבים בחמאה ולאחר מכן להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
Grand Marnier
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
זנים של פטריות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
עבור הדובדבן שוקולד, לחמם את השוקולד וקרם במחבת כבדה קטנה על אש נמוכה, ערבוב עד נמס וחלק (או לחמם בערך 1 דקה במיקרוגל, ולאחר מכן מערבבים את הקרם והשוקולד יחד).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
כדי להרכיב, לפצל כל עוגה ל 2 שכבות, להפיץ את השכבות התחתונות עם פודינג מקורר, לשים על השכבות העליונות, ולהפיץ ציפוי שוקולד באופן שווה על צמרות.