קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: עוגת קרם בוסטון

מבשלים את הספר: עוגת קרם בוסטון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוגת קרם בוסטון. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אם יש לך חלב, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: שעועית "אפויה" בוסטון, לבשל את הספר: בוסטון התחת מבושל כמו חזיר, ו מבשלים את הספר: גלידת לחם חום.

הוראות

1
עבור העוגה, מחממים תנור עד 400°.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
שים את הביצים והסוכר בקערה של מיקסר עומד מצויד במקצף, ופעימה במשך 15 דקות. (סבלנות; מכות ארוכות זה מה שהופך את העוגה הזאת כל כך קלה ועדינה.)
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מנפים יחד את קמח העוגה, קמח מאפה, מלח ואגוז מוסקט. בהדרגה להוסיף את החומרים יבשים לביצים מכות תוך המשך לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים את החלב והוניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
5
משמנים שני מחבתות עוגה עגולות ½8 אינץ ' ואבק אותם בקמח, הקשה על כל עודף. מחלקים את הבלילה בין 2 מחבתות ואופים עד צמרות זהובות ושיפוד דקר למרכז העוגות יוצא נקי, 17-20 דקות. Unmold העוגות על נייר שעווה או נייר קלף כי כבר זרועים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
עבור פודינג, לחמם 1½ כוסות חלב והסוכר בסיר כבד על אש נמוכה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
להקציף יחד את הנותרים 1 כוס חלב, קורנפלור, חלמונים ביצה, מלח, וניל, Grand Marnier, אם שימוש. בהדרגה להוסיף אותו לחלב חם, ערבוב עם כף עץ עד פודינג עבה וחלק, כ 20 דקות. שמור על חום נמוך ומערבבים מתחתית המחבת כך רפרפת לא לחרוך. מערבבים בחמאה ולאחר מכן להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
עבור הדובדבן שוקולד, לחמם את השוקולד וקרם במחבת כבדה קטנה על אש נמוכה, ערבוב עד נמס וחלק (או לחמם בערך 1 דקה במיקרוגל, ולאחר מכן מערבבים את הקרם והשוקולד יחד).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
כדי להרכיב, לפצל כל עוגה ל 2 שכבות, להפיץ את השכבות התחתונות עם פודינג מקורר, לשים על השכבות העליונות, ולהפיץ ציפוי שוקולד באופן שווה על צמרות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגה, בתוספת יותר למחבתקמח עוגה, בתוספת יותר למחבת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)4(חוֹרֶף)עמילן תירסעמילן תירס2חלמוניםחלמונים5largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גרנד מרנייה, אופציונליגרנד מרנייה, אופציונלי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק0(יכול להיות או להרחיק)1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח מאפהקמח מאפה11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס