זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה חריפים, ו אריסה פיקנטית מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בקערה גדולה, לזרוק יחד את הפסטה עם קוביות הגבינה ויוצקים לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין, חרדל יבש, אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
אבקת חרדל
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מוסיפים את השמנת החמוצה, ביצה, שמנת כבדה, חצי וחצי ובצל.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
20 פרוסות זוקיני דקות
(קיבלר)
6
יוצקים את הפסטה ומכסים עם גבינת צ ' דר גרוסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
7
אופים חשוף עד העליון הוא רק מתחיל חום, על 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בינתיים, לחתוך את הלחם לריבועים בגודל קרוטון. במחבת מעל חום בינוני, להמיס את החמאה, להוסיף את קוביות הלחם וטוסט עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מפזרים את קוביות הלחם על גבי מקרוני וגבינה ואופים עד חום זהוב, כ -10 דקות יותר.