מבשלים את הספר: רוטב פאן עבור עוף צלוי
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 129 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם שאלוט, גזר, יין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו לבשל את הספר: בשר צלוי טנדרלוין עם רוטב חמאת יין אדום, מבשלים את הספר: בס פסים צלוי-פאן עם סלט חומוס תוניסאי ורוטב יוגורט, ו מבשלים את הספר: עוף צלוי עם חמאת עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
שים את המחבת שבה יש לך רק צלוי עוף מעל חום גבוה ומבשלים כל עור שנותר במשך 1 דקה בערך. המיצים יבשלו ויידבקו לתחתית המחבת.
יוצקים את כל אבל 1 או 2 כפות של שומן שניתנו אם אתה רוצה.
מוסיפים את הבצל והגזר ומערבבים עם כפית שטוחה כדי לצפות את הירקות עם השומן. מבשלים עד הבצל שקוף, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את היין ואת deglaze המחבת, גירוד את חתיכות קרמל. מבשלים את כל היין (השומן יתחיל crackle). המשך לבשל עד הבצל והגזר הם caramelized, 1 עד 2 דקות.
להוסיף 1 כוס מים חמים,deglaze המחבת שוב, ולתת את המים לבשל לחלוטין. כאשר פצפוצים מתחילים, מערבבים את הבצל והגזר עד שהם הופכים לקרמל יפה.
מוסיפים עוד 1 כוס מים חמים ומבשלים עד מופחת על ידי כשני שלישים.
לרוטב המזוקק: בעוד היין והמים מתבשלים למטה, להמיס את החמאה בסיר קטן על חום בינוני, הוספת שאלוט כמו החמאה נמסה. מבשלים את השאלוט בעדינות עד שקוף.
הסר את המחבת מהחום. מסננים את הרוטב לסיר עם שאלוט ולהביא לרתיחה עדינה.
מוסיפים את החמאה הנותרת ומערבלים אותה במחבת עד שהיא משתלבת לחלוטין ברוטב. מערבבים בעשבי תיבול. (בעוד הרוטב הוא צמצום, להפריד את הרגליים מן העוף. אתה יכול להוסיף כל מיצים שנצברו על לוח גילוף לרוטב המחבת.)
הוסף את מיץ לימון או חרדל, אם תרצה. סדר את העוף על צלחות. להחזיק את המוצקים במחבת, לשפוך את הרוטב על העוף, או כפית את הרוטב על העוף.