קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

מבשלים את הספר: שום ופלפל שחור סרטני צדפים רכים

מבשלים את הספר: שום ופלפל שחור סרטני צדפים רכים
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 474 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך פלפל, קמח אורז, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 42 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו סרטנים רכים עם תבלין תירס, ירקות שדה ורוטב פלפל אדום קלוי, סרטנים רכים מתובלים, ו בנדיקט סרטנים רכים-צדפים מטוגנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים סיר עמוק וכבד במכסה כשליש מלא בשמן, ומחממים אותו עד שמד חום עמוק קורא 375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
בינתיים, לשלב את קמח האורז, מלח, פלפל, ושום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שים את רוטב הדגים בקערה קטנה. טובלים כל חתיכת סרטן לזמן קצר מאוד לתוך רוטב הדגים, בעדינות מתנערים עודף, ולאחר מכן לתוך תערובת קמח אורז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
קמח אורזקמח אורז
סרטןסרטן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לגלגל את הסרטן ולנער את כל קמח נוסף. תניח בצד. חזור על תהליך זה, עד שכל חצאי הסרטן הם חפרו.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
סרטןסרטן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
כאשר השמן מגיע 191°, בעדינות להניח את הסרטנים, בצד העליון למטה, בשמן. אין לצופף את הסיר - במידת הצורך, לטגן אותם בקבוצות-ולהשתמש במכסה לפי הצורך כאשר הסרטנים מתווספים לראשונה לשמן כדי למנוע התזה. לאחר 1 עד 2 דקות, כאשר הסרטנים הם חום זהוב, להפוך אותם ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מסננים על שקיות נייר חומות נקיות ולאכול חמות.