המתכון לבשל את הספר: שיבולת שועל שמנת ו Chard יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 4. מנה אחת מכילה 377 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך chard הצעיר, פלפל קאיין, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: לבשל את הספר: פריך אדום שוויצרי Chard פלאפל, לבשל את הספר: Chard מגניב עם פלפל ריקוטה, ו לבשל את הספר: מרק עגבניות שמנת.
הוראות
1
מניחים גריסים בקערה ומכסים במים. מערבבים פעם אחת ולתת לשבת. כאשר קליפות ומוץ לעלות למעלה, לרפרף אותם עם מסננת תה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות צ'דר מגורר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מסננים את הגריסים במשנהדריינר ולשטוף מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות צ'דר מגורר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
שים 3 כוסות מים בסיר מעל חום בינוני. כאשר הוא רותח, להוסיף את הגריסים, ולהפוך את החום נמוך מאוד. לבשל, ערבוב מדי פעם והוספת מים על ידי כף לפי הצורך, במשך 45 דקות, עד גריסים במכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות צ'דר מגורר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הוסף 1 כף מים, לכסות, להסיר מהחום, ולתת לשבת במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
חזור לחום, והכה בחמאה קצת בכל פעם. מתבלים במלח ופלפל שחור. להתחמם, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
6
כדי להפוך את chard: בעוד גריסים מתבשלים, לחתוך את הגבעולים chard לפרוסות ½ אינץ לחתוך את העלים לרוחב לסרטי ½ אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
2 אונקיות צ'דר מגורר
7
חם 2 כפות של שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את השום ומבשלים עד שהוא מתחיל להפוך זהב. מוסיפים חצי קאיין.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®
9
מוסיפים את הגבעולים סלק לזרוק מעיל היטב. להפחית את החום נמוך ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
10
כאשר הגבעולים מתחילים לגדול במכרז, להעלות את החום גבוה ולהוסיף את העלים. מתבלים במלח ובפלפל השחור שנשאר. מבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד העלים רכים. מוסיף את החומץ ועוד מלח קאיין, אם תרצה. לזרוק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
הסר מהחום.
12
כדי לשרת, כפית את שיבולת שועל על מגש מחומם ולעשות באר במרכז שיבולת שועל. השתמש מלקחיים כדי להסיר את הירוקים מהמחבת, לסחוט כמה שיותר מהנוזל ככל האפשר, ולמקם אותם בטבעת סביב שיבולת שועל. להחזיר את המחבת לחום גבוה, להביא את המיצים לרתיחה ומערבבים בשמן הזית הנותר. כפית את המיץ למרכז היטב בגריסים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ירוק
2 אונקיות צ'דר מגורר
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.