מגהצים שטוחים של גורגונזולה בגריל
מגהצים שטוחים גורגונזולה בגריל עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 690 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצל, בזיליקום, אבקת צ'ילי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 68%, המנה הזו מוצקה. נסו ברוסקטה בגריל עם פלפלים אדומים וצהובים בגריל, גורגונזולאן ושמן בזיליקום, סטייק ברזל שטוח בגריל עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו סטייק ברזל שטוח בגריל עם סלט עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). מחממים גריל חיצוני לחום בינוני-גבוה, ומשמנים קלות את הסורג.
שלב בקערה קטנה את הקינמון, הפלפל השחור, אבקת השום, אבקת הצ ' ילי, פלפל הקאיין והסוכר החום.
מפזרים מעל את סטייקי הברזל השטוחים מכל הצדדים, ולוחצים לבשר; מניחים בצד.
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית. מערבבים פנימה את השום והבצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף, כ -5 דקות.
יוצקים פנימה את היין האדום, ומרתיחים עד שהיין כמעט התאדה, כ -5 דקות נוספות.
מוציאים את הבצלים מהמחבת ומניחים בצד.
מבשלים את סטייקי הברזל השטוחים על הגריל שחומם מראש למשך 4 דקות לכל צד, ואז מוציאים ומכניסים למחבת. מעל הסטייקים את תערובת הבצל ומפזרים גבינת גורגונזולה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והסטייקים התבשלו לדרגת האלימות הרצויה, כ -5 דקות לבינוניות.
מפזרים בזיליקום קצוץ להגשה.