מגניב מדי עבור עוגת ספייס דלעת הספר
אם יש לך קינמון טחון, דלעת, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. נסו עוגת דלעת טבעונית רכה עם דלעת ספייס קרם חמאה זיגוג, עוגת שוקולד דלעת כפולה עם חמאה תבלין דלעת עם דלעת, ו Spice Cool Whip Cookies (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
גריז מחבת צינור מחורץ (כגון Bundt®).
מניחים תערובת עוגה לתוך קערה גדולה ערבוב. הכה בדלעת, 3/4 כוס סוכר חום, שמן צמחי, קינמון, allspice, ואגוז מוסקט עם מיקסר חשמלי עד תערובת העוגה הוא רטוב, על 1 דקה. הכה בביצים; להמשיך להכות את הבלילה במשך 2 דקות יותר.
יוצקים הבלילה למחבת צינור מוכן.
ממיסים חמאה עם 1/2 כוס סוכר חום בסיר על אש נמוכה עד שסוכר חום מומס; מערבבים בפקאנים. כפית חצי מתערובת הפקאן על בלילת העוגה.
אופים עוגה בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה בקצוות וקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, על 1 שעה.
עוגה מגניבה במחבת במשך 15 עד 20 דקות, ואז להפוך את העוגה על מגש הגשה. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין לפני טפטוף המחצית הנותרת של ציפוי הפקאן על העוגה.