מגש בשר
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם סוגים שונים של סלמי, שמן זית, פלפל סדוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גרגר בשר לטחון (טבעוני " בשר טחון), מגש פירות, ו מגש גבינות.
הוראות
סדר את הסלמי על מגש גדול. באופן רופף לעטוף את הפרושוטו בערימה נפרדת.
שים את הזיתים השחורים בקערה, במרכז.
מגישים עם פרוסות עבות של לחם מחומם, טפטף בשמן זית וזרועים פלפל שחור סדוק.