מדליוני חזיר עם רוטב פטריות פורצ'יני
מדליוני חזיר עם רוטב פטריות פורצ'יני עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 25 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 235 קלוריות. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם בשר חזיר, חמאה, מרסלה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מדליוני חזיר עם רוטב פטריות פורצ'יני, פטריות חזיר (מדליוני חזיר עם רוטב פטריות), ו מדליוני חזיר עם רוטב פטריות מיסו.
הוראות
מערבבים פטריות ו 1 1/2 כוסות מים רותחים בקערה. מכסים ומניחים לעמוד 30 דקות או עד שהם רכים.
מסננים במסננת מעל קערה, שומרים 1 כוס נוזלים. קוצצים דק פטריות.
מניחים כל פיסת בשר חזיר בין 2 גיליונות של עטיפת פלסטיק כבדה, ואת פאונד כדי 1/2 אינץ ' עובי באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מפזרים את שני הצדדים של בשר חזיר עם פלפל.
שלב רוזמרין, מלח ושום כתוש בקערה קטנה; מועכים בעזרת מזלג לעיסה.
מחממים שמן זית וחמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
להוסיף רסק שום; לטגן 30 שניות.
מוסיפים חזיר; מבשלים 2 דקות מכל צד.
מוסיפים קוביות בצל למחבת; מטגנים במשך 5 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים פטריות קצוצות ומרסלה, ומבשלים במשך 1 דקה.
מוסיפים נוזל פטריות שמור ומרק; מביאים לרתיחה. מבשלים עד מופחת ל 1 1/2 כוסות (כ 10 דקות). הפחיתו את החום לבינוני-נמוך. מחזירים חזיר למחבת; מבשלים 3 דקות או עד לחימום יסודי.
מקשטים בענפי רוזמרין, אם רוצים.