קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

מדף כבש ים תיכוני

מדף כבש ים תיכוני
מדף ים תיכוני של כבש יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 973 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 89 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו שיני שום, קליפת לימון, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח די טוב מרהיב ציון של 53%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צלעות טלה עם רוטב שמנת קארי או מתלה טלה, צלעות טלה עם רוטב שמנת קארי או מתלה טלה, ו מתלה צלוי של כבש עם רוטב טלה חריף.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 חום.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מניחים טלה בתבנית צלייה רדודה. בקערה קטנה שלבו את קליפת הלימון, האורגנו, השום, השמן, המלח והפלפל. לשפשף מעל כבש.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
אופים 30-40 דקות או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (לבינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 מעלות; בינוני, 160 מעלות; כל הכבוד, 170 מעלות).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
4
הניחו לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.