מדף פיסטוק מצופה טלה
מדף טלה מצופה פיסטוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 545 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו לחם בן יום, חרדל דיז'ון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפיסטוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ענן אוכמניות עם פיסטוקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פטל בלסמי ופקאן מצופה מדף של כבש, מתלה טלה מצופה תירס כחול של כבש עם פירה חזרת ואספרגוס בלסמי, ו מדף פיסטוק מעושן של כבש.
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס טופס למדוד על 1 1/4 כוסות.
מערבבים את פירורי הלחם, אגוזים, קליפה, פטרוזיליה, מיץ, ו 1/2 כפית מלח בקערה קטנה.
מערבבים עירית, מנטה, חרדל ושום בקערה קטנה.
מפזרים כבש עם 1/4 מלח כפית.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
הוסף מתלי כבש; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
מורחים חצי מתערובת החרדל על חלק בשרי של כל מתלה כבש. בזהירות לטפוח מחצית תערובת פירורי לחם לתערובת חרדל על כל מתלה כבש.
מניחים את הטלה על מחבת מטלית מצופה ספריי בישול.
אופים ב 425 במשך 35 דקות או עד מדחום בשר רושם 140 (בינוני נדיר) עד 155 (בינוני).
מניחים כבש על מגש; מכסים בנייר כסף.
תן לעמוד 10 דקות לפני ההגשה (הטמפרטורה תגדיל 5 בעת עמידה). חותכים כל מדף ל 4 חתיכות (2 צלעות לכל חתיכה).
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה.