מדרום לגבול סינטה
מדרום לסינטה הגבול דורש כ 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 325 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מתכון זה מ טעם הבית דורש שמן זית, בירה ללא אלכוהול, שיני שום ובצל. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 76%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מדרום לגבול סינטה לשניים, עוף מטוגן מדרום לגבול סטייקים סינטה, ו כריכים מדרום לגבול.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את ששת המרכיבים הראשונים.
חותכים סטייק לארבע חתיכות בגודל הגשה; מניחים בשקית. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עד 2 שעות.
בינתיים, במחבת גדולה בתנור, מבשלים בצל ב -2 כפיות שמן על אש בינונית במשך 15-20 דקות או עד שהבצל מזהיב, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פלפלים ושום; מבשלים עוד 4 דקות.
מסננים וזורקים את המרינדה. באותה מחבת על אש בינונית, מבשלים סטייק ב -2 כפיות שמן במשך 3-4 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 מעלות; בינוני, 160 מעלות; כל הכבוד, 170 מעלות).
כפית תערובת בצל על סטייקים. בקערה קטנה שלבו את פירורי הלחם, הגבינה והשמן שנותר; מפזרים מעל צמרות. צולים 3-4 אינץ'. מן החום במשך 2-3 דקות או עד חום זהוב.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון הם בחירה מצוינת עבור סטייק סינטה. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. דיווה ויוה מוסקטו פרוסקו עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו]()
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
זר פרחים אלגנטי עם רמזים של לחם חתוך טרי ואפרסק.