מה שעשיתי עם קינואה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 520 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם גרעיני תירס, שום, קינואה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קינואה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קינואה כקינוח. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 87%. מתכונים דומים: דלג על האורז ולנסות קינואה-סלט קינואה מקסיקני עם שעועית שחורה ותירס, פוסט אורח: בצל בלסמי קינואה קציצות & סלט קינואה, ו סלט קינואה עם לבבות טריים של דקל (Ensalada de Quinoa con Chonta).
הוראות
1
משרים קינואה בקערת מים במשך 20 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
חום 1 כף שמן קנולה במחבת מעל חום בינוני; בצל מטגן, פלפל אדום, ושום עד רך, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
מערבבים מרק עוף, קינואה, תערובת בצל 1/4 כוס, סופריטו 1/4 כוס, 1 כפית כמון, כוסברה, מלח ופלפל בסיר; מביאים לרתיחה. מכסים סיר עם מכסה, להפחית את החום, ומבשלים עד קינואה מכרז ונוזל נספג, על 20 דקות. מערבבים תירס לתוך תערובת קינואה ומבשלים עד תירס הוא התחמם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
חום 1 כף שמן קנולה במחבת מעל חום בינוני; לבשל ולערבב עוף, adobo תיבול, אבקת שום, 1/2 כפית כמון, מלח, ופלפל יחד עד עוף הוא כבר לא ורוד, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Adobo תיבול
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
5
מערבבים תערובת קינואה, תערובת בצל נותרת, שעועית שחורה, ו 1/2 כוס סופריטו לתוך תערובת עוף; לבשל עד מחומם דרך, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק