מה שעשיתי עם קינואה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 520 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם גרעיני תירס, שום, קינואה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קינואה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קינואה כקינוח. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 87%. מתכונים דומים: דלג על האורז ולנסות קינואה-סלט קינואה מקסיקני עם שעועית שחורה ותירס, פוסט אורח: בצל בלסמי קינואה קציצות & סלט קינואה, ו סלט קינואה עם לבבות טריים של דקל (Ensalada de Quinoa con Chonta).
הוראות
1
משרים קינואה בקערת מים במשך 20 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חום 1 כף שמן קנולה במחבת מעל חום בינוני; בצל מטגן, פלפל אדום, ושום עד רך, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מערבבים מרק עוף, קינואה, תערובת בצל 1/4 כוס, סופריטו 1/4 כוס, 1 כפית כמון, כוסברה, מלח ופלפל בסיר; מביאים לרתיחה. מכסים סיר עם מכסה, להפחית את החום, ומבשלים עד קינואה מכרז ונוזל נספג, על 20 דקות. מערבבים תירס לתוך תערובת קינואה ומבשלים עד תירס הוא התחמם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3 כפות שמן צמחי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
4
חום 1 כף שמן קנולה במחבת מעל חום בינוני; לבשל ולערבב עוף, adobo תיבול, אבקת שום, 1/2 כפית כמון, מלח, ופלפל יחד עד עוף הוא כבר לא ורוד, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Adobo תיבול
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מערבבים תערובת קינואה, תערובת בצל נותרת, שעועית שחורה, ו 1/2 כוס סופריטו לתוך תערובת עוף; לבשל עד מחומם דרך, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק