קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

מהדורה מוגבלת חג Fauxreos

מהדורה מוגבלת חג Fauxreos
מהדורה מוגבלת חג Fauxreos עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 32 מנות. עם 215 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שמנת, מלח, סוכריות על מקל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 41 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: Fauxreos, קוקונט Eggnog {Rum Edition}, ו ג'לי קפה, מהדורת משקאות.

הוראות

1
כדי להפוך את העוגיות: באמצעות מערבל יד או לעמוד להגדיר למהירות בינונית, שמנת יחד חמאה, הן סוכרים, אבקת אפייה מלח, סודה לשתייה, תמצית וניל ושמן מנטה עד בשילוב. עם מיקסר עדיין פועל, להוסיף חלמונים ביצה אחד בכל פעם. לאחר incorporated, לכבות מערבל לגרד קערה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
שמן מנטהשמן מנטה
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הפעל מערבל להגדרה הנמוכה ביותר שלה. לזרוק קמח וקקאו בבת אחת. התערובת תהיה נוקשה. המשך לערבב עד המדים. כבה את המיקסר. השתמש מרית כדי לגרד את הבצק מהקערה ללוש קלות כדי ליצור כדור חלק. השתמש בידיים שלך כדי לשטח לתוך דיסק.אתה יכול להתחיל לגלגל את הבצק מיד, או שאתה יכול לעטוף אותו עם פלסטיק ומקרר עד שבוע.אם שמרת את הבצק בקירור, תן לו לשבת בטמפרטורת החדר כדי לרכך לפני שמתחילים להתגלגל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים תנור ל 350° F. מנפים כמה אבקת קקאו על הדלפק (באמצעות קקאו במקום קמח נותן Fauxreos צבע כהה ייחודי שלהם). השתמש מערוך לגלגל את הבצק עד 1/8 " עובי (עבה כמו 3 מטבעות, מוערמים).כאשר סיים, להחליק מרית מתכת בין הבצק לדלפק כדי לשחרר. זה ימנע מהעוגיות להידבק.2 "חותך עגול עושה מושלם" אוריאו " אבל להשתמש בכל חותך שאתה אוהב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
חותכים את העוגיות ולהשתמש מרית מתכת להרים ולהעביר גיליון עוגיות.מסדרים עוגיות על דף עוגיות ungreased. (אם גיליון העוגיות הוא dinged למעלה או אחיד, קו עם נייר קלף ראשון.) העוגיות לא יתפשטו במהלך האפייה, ולכן הם עשויים להיות מסודרים די קרוב זה לזה. תניח את הסדינים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
לאסוף, ללוש, מחדש לגלגל את שאריות הבצק שנותרו, כמו כן חיתוך וסידור על עוגייה sheet.To צינור עיצוב על העוגיות, למקם את כל הבצק שנותר בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6
מערבבים עם מערבל יד או לעמוד ולהוסיף כ 1 כפית של מים חמים. המשך להוסיף מים חמים, כפית בכל פעם, עד הבצק דליל לתוך משחה. אתה תמיד יכול להוסיף עוד נוזלים, אבל אתה לא יכול לקחת את זה משם.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
7
הוסף לאט ולתת לכל תוספת לערבב באופן מלא לפני הוספת יותר. כאשר התערובת מגיעה עקביות דמוי ציפוי, להשתמש מרית כדי לגרד אותו החוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
8
העברה לשקית צנרת מצויד קצה קטן מאוד, או שקית Ziploc חובה כבדה עם חור זעיר דקר בפינה.אוראו החג יש עיצובים החורף נושאים עליהם, כמו פתיתי שלג ו גלגיליות קרח.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
9
לאחר העוגיות מעוטרות, אופים במשך כ 12 דקות, או עד די המשרד למגע. אם לתנור שלך יש אלמנט חימום לא אחיד, סובב את יריעות העוגיות לאחר שש דקות. לאחר העוגיות אפו, מגניב ביסודיות, ישירות על מדף הקירור.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
כדי להפוך את המילוי: עם מערבל יד או לעמוד, קרם יחד קיצור / חמאה, אבקת סוכר, וניל ומלח. קרם במהירות בינונית במשך חמש דקות; השתמש מרית גומי כדי לגרד את הקערה למטה מעת לעת. זמן הערבוב הארוך aerates המילוי, מה שהופך אותו לבן במיוחד פחות גרגירים.באמצעות מרית, להעביר חצי המילוי שקית מאפה קטנה מצויד קצה רגיל. לחלופין אתה יכול להשתמש בשקית Ziploc עם הפינה חתוכה כמו שקית מאפה מאולתרת.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מוסיפים את שמן המנטה ואת צבע המזון לתערובת הנותרת ומכים עד צבע אחיד (או לא! זה נראה ממש נחמד די מעורבב ולא אחיד). כמו כן להעביר את התערובת לשקית צנרת.
מרכיבים שתצטרך
שמן מנטהשמן מנטה
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
12
כדי להרכיב את העוגיות: הפוך חצי הוופלים הפוך. על כל אחד, צינור מערבולת של מילוי וניל, כמו שאתה עושה סמל יין ויאנג. לאחר מכן, צינור על החצי השני עם מנטה. כדי לסיים, מפזרים כל עוגייה בנדיבות עם חתיכות מקל קנדי מרוסק, ואז למעלה עם ופלים הנותרים. לחץ כלפי מטה עם האצבעות, הפעלת לחץ אפילו מאוד כך המילוי יתפשט באופן אחיד על פני העוגייה.
מרכיבים שתצטרך
קנדי קייןקנדי קיין
מנטהמנטה
עוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניותעוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניות
דבש הדריםדבש הדרים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
מעבירים עוגיות למיכל אטום ומקררים במשך כמה שעות. זה קריטי. לאחר הצלפה המילוי, זה יהיה די רך. קירור זה יהיה לחזק את המילוי, שחזור המרקם הנכון שלה, ומליטה אותו עם הוופלים. אם אתם מתכננים לטבול את העוגיות, לאחסן אותם במקפיא עד הצורך (טבילה אותם בזמן הקור מסייע ganache מעיל אותם בשכבה עבה יותר).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניותעוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
14
כדי להפוך את ציפוי שוקולד לבן:במחבת רוטב קטן, להביא שמנת כדי מבשלים. כבה את החום ולהתחיל להוסיף שוקולד לבן קצת בכל פעם, תוך whisking. המשך לטאטא עד שוקולד לבן נמס לחלוטין. אם התערובת הופכת עבה מדי או קריר מדי ונראה השוקולד הלבן הפסיק נמס, להפוך את החום נמוך לטאטא עד מותך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מרגרינה או חמאה2 כפות מרגרינה או חמאה
שוקולד לבןשוקולד לבן
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
15
להקציף במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
16
להעביר את תערובת השוקולד הלבן הזה לקערה הקטנה ביותר שיש לך שתתאים לו. (זה יוצר יותר עומק, מה שהופך את הטבילה לקלה יותר.)
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
17
תן לשוקולד הלבן לעמוד, ערבוב מדי פעם כדי למנוע עור להיווצר, עד שהוא כבר לא חם. זה צריך להיות על טמפרטורת הגוף.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
18
לטבול את העוגיות:יש קלף מצופה מחבת גיליון עומד בקרבת מקום.זרוק עוגייה אחת למרכז הקערה. השתמש במזלג כדי להטביע אותו לחלוטין. הרם אותו מן הגנאש והקש על המזלג על קצה הקערה די בתקיפות כדי לעודד גנאש עודף לטפטף. גררו את תחתית העוגייה לקצה הקערה כדי לגרד כל עודף מלמטה, והעבירו למחבת מרופדת הקלף.המשך טבילה כל העוגיות; אם גנאש הופך עבה מדי, מיקרוגל רק 10 שניות ומערבבים עם מזלג כדי לשחזר נזילות, ולאחר מכן להמשיך טבילה.מקררים את העוגיות למשך כ-20 דקות, עד שהגנאש יקבע. טובלים את העוגיות בפעם השנייה, מחממים את קערת גנאש במיקרוגל לפי הצורך. להחזיר את העוגיות למקרר להגדיר, ולאחר מכן? תאכלו.אחסן את העוגיות הטבולות במקרר במשך כמה ימים. עוגיות ללא כיסוי יחזיקו מעמד, בקירור, כשבועיים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

מרכיבים