מהפך עוף פשטידות
פוטפי עוף מהפך לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. לבמנה עיקרית זו יש 451 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חזה עוף, חמאה, סלרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-291 היו אומרים שהוא הגיע למקום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 96%. מתכונים דומים: מהפך עוף פשטידות, פוטפי עוף, ו פוטפי עוף.
הוראות
בקערה קטנה שלבו 3/4 כוס קמח, אבקת אפייה ומלח.
חותכים פנימה 2 כפות חמאה עד לקבלת פירורים.
מוסיפים חלב חמאה ושמן; לזרוק עם מזלג. מוסיפים מים בהדרגה, זורקים בעזרת מזלג עד שהבצק יוצר כדור. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
למילוי, במחבת גדולה, ממיסים את יתרת החמאה.
מוסיפים את הגזר, הסלרי והבצל; מטגנים עד שהם רכים. בקערה קטנה שלבו את יתרת הקמח עם המרק והחלב לתערובת אחידה. מערבבים בהדרגה לתערובת ירקות. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים פנימה את העוף, האפונה והפלפל.
העברה לארבעה 16-עוז. רמקינס; להפריש.
מחלקים את הבצק לארבע מנות. על משטח מקומח קלות מרדדים בצק כך שיתאים לרמקינס.
מניחים בצק על תערובת העוף; לקצץ ולאטום קצוות.
חותכים מרכז דקורטיבי או לחתוך חריצים במאפה.
מניחים רמקינים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 425 ניתנים להזזה למשך 20-25 דקות או עד שהקרום מזהיב.