קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

מהפך עוף פשטידות

מהפך עוף פשטידות
פוטפי עוף מהפך לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. לבמנה עיקרית זו יש 451 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חזה עוף, חמאה, סלרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-291 היו אומרים שהוא הגיע למקום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 96%. מתכונים דומים: מהפך עוף פשטידות, פוטפי עוף, ו פוטפי עוף.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו 3/4 כוס קמח, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
חותכים פנימה 2 כפות חמאה עד לקבלת פירורים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
מוסיפים חלב חמאה ושמן; לזרוק עם מזלג. מוסיפים מים בהדרגה, זורקים בעזרת מזלג עד שהבצק יוצר כדור. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
בצקבצק
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
4
למילוי, במחבת גדולה, ממיסים את יתרת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הגזר, הסלרי והבצל; מטגנים עד שהם רכים. בקערה קטנה שלבו את יתרת הקמח עם המרק והחלב לתערובת אחידה. מערבבים בהדרגה לתערובת ירקות. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים פנימה את העוף, האפונה והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גזרגזר
עוף שלםעוף שלם
סלריסלרי
פלפלפלפל
מרקמרק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
חלבחלב
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
העברה לארבעה 16-עוז. רמקינס; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מחלקים את הבצק לארבע מנות. על משטח מקומח קלות מרדדים בצק כך שיתאים לרמקינס.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מניחים בצק על תערובת העוף; לקצץ ולאטום קצוות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
בצקבצק
9
חותכים מרכז דקורטיבי או לחתוך חריצים במאפה.
10
מברישים בחלבון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
11
מניחים רמקינים על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
אופים בחום של 425 ניתנים להזזה למשך 20-25 דקות או עד שהקרום מזהיב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור