מהפך צמת עוף אנד ברוקולי
מהפך צמת עוף 'n' ברוקולי לוקח בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 517 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -29 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך יוגורט, גבינת צ'דר, פלפל חריף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 41% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צמת גבינת תפוחים ושמנת , שוש בטעם הדרים מתוק ,עוף וברוקולי אסיאתי עם רוטב שום צ'ילי .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את שבעת המרכיבים הראשונים. מערבבים מיונז ויוגורט. גלגל את שני הצינורות של בצק סהר על תבנית אפייה לא משומנת; לחץ יחד, ויוצרים 15 אינץ'. x 12 אינץ'. מַלבֵּן. איטום תפרים ונקבים. כף מלית לאורך שליש המרכזי של הבצק.
בכל צד ארוך, חותכים בצק 3 אינץ' לכיוון המרכז ב-1-1/2 אינץ'. מרווחים, יוצרים רצועות. מביאים רצועה אחת מכל צד מעל המילוי; קמצוץ קצוות כדי לאטום. לַחֲזוֹר עַל. צובטים את קצוות הכיכר כדי לאטום.
מברישים בחלבון ביצה; מפזרים שקדים.
אופים ב-375 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהקרום מזהיב והמלית מחוממת.