קושיקשה
מוכן ב31 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

מהקרס כריך דג מטוגן

מהקרס כריך דג מטוגן
כריך דגים מטוגנים מהקרס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1415 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 79 גרם שומן. גשו לסופר וקנו רוטב חריף, פלפל חריף, רוטב דגים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 31 דקות. מתכונים דומים: כריך דגים מטוגנים, כריך דגים מטוגנים, ו כריך הדגים המטוגן של קפטן ג'ק עם רוטב טרטר תוצרת בית.

הוראות

1
כדי לעשות Remoulade:.
מרכיבים שתצטרך
RemouladeRemoulade
2
מניחים את כל החומרים לתוך תערובת אבל המיונז ואת הדופק יחד לרגע.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
3
יוצקים לתוך קערה ולהוסיף מיונז.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים יחד.צ ' יל במקרר עד מוכן serve.To הפוך תיבול פירות ים:.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פירות יםתיבול פירות ים
5
מערבבים הכל יחד בצנצנת, מערבבים. שמרו על כיסוי הדוק container.To הפוך כריך דגים:.מחממים שמן במחבת סאוט.לשטוף פילה ולטפוח יבש עם מגבת. מפזרים קלות עם תיבול פירות ים על שניהם sides.In 3 קערות נפרדות, מניחים קמח מעורבב עם 3 כפות תיבול פירות ים. פאנקו ושלוש ביצים מוכות.לדלות פילה לתוך קמח, ביצה ולאחר מכן panko.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פירות יםתיבול פירות ים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פאנקו.פאנקו.
ביצהביצה
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
6
מוסיפים דגים לשמן ומטגנים עד חום זהוב, כ 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
7
הסר לנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
8
מורחים רוטב remoulade בשני הצדדים של לחם קלוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
לחםלחם
9
שכבה כמה רומיין על החלק התחתון, ולאחר מכן העליון עם דגים, עגבניות פרוסות, בצל אדום וקצת יותר רומיין על גבי.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדוםבצל אדום
רומייןרומיין
עגבנייהעגבנייה
דגיםדגים
10
הוסף חלק עליון של לחם כדי להפוך את כריך. חזור עם שאר הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם

מרכיבים

2קרום: פירורי קרקר גרהם1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1צביטהקאיין (אופציונלי)קאיין (אופציונלי)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)זרעי סלריזרעי סלרי2קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון3ביצים, מכותביצים, מכות1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)רוטב דגיםרוטב דגים1קילוגרםפילה טרי (או דג לבן אחר)פילה טרי (או דג לבן אחר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1כף. חומץ ביין אדוםבאגט צרפתי, לחתוך 4 מנות (או להשתמש לחם או לחמניות)באגט צרפתי, לחתוך 4 מנות (או להשתמש לחם או לחמניות)2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)קצוץ טרי טרגון עלים (או 1/4 כפית. מיובש)קצוץ טרי טרגון עלים (או 1/4 כפית. מיובש)4קצת קישואים קצוציםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1אוראו ממולאים כפולים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים1לימון, מיץ שללימון, מיץ של3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4קצת קישואים קצוציםשמן זית לטיגוןשמן זית לטיגון1גבינת פרמזן מגוררתכָּתֵףכָּתֵף4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם פנקו (או פירורי לחם רגילים)פירורי לחם פנקו (או פירורי לחם רגילים)2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'1אוראו ממולאים כפוליםרליש חם (אמיש או הודי)רליש חם (אמיש או הודי)1קטןבצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק8עלי רומיין, פרוס דק (shifponade)עלי רומיין, פרוס דק (shifponade)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ1גבינת פרמזן מגוררת1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק3קרום: פירורי קרקר גרהםתיבול פירות ים, בתוספת יותר עבור זליפה (מתכון להלן)תיבול פירות ים, בתוספת יותר עבור זליפה (מתכון להלן)1גבינת פרמזן מגוררת1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק122 כפות חמאה מומסת12 עגבניות, פרוסות12 עגבניות, פרוסות2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.