כריך דגים מטוגנים מהקרס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1415 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 79 גרם שומן. גשו לסופר וקנו רוטב חריף, פלפל חריף, רוטב דגים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 31 דקות. מתכונים דומים: כריך דגים מטוגנים, כריך דגים מטוגנים, ו כריך הדגים המטוגן של קפטן ג'ק עם רוטב טרטר תוצרת בית.
הוראות
1
כדי לעשות Remoulade:.
מרכיבים שתצטרך
Remoulade
2
מניחים את כל החומרים לתוך תערובת אבל המיונז ואת הדופק יחד לרגע.
מערבבים הכל יחד בצנצנת, מערבבים. שמרו על כיסוי הדוק container.To הפוך כריך דגים:.מחממים שמן במחבת סאוט.לשטוף פילה ולטפוח יבש עם מגבת. מפזרים קלות עם תיבול פירות ים על שניהם sides.In 3 קערות נפרדות, מניחים קמח מעורבב עם 3 כפות תיבול פירות ים. פאנקו ושלוש ביצים מוכות.לדלות פילה לתוך קמח, ביצה ולאחר מכן panko.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פירות ים
קמח לכל מטרה
פאנקו.
ביצה
דגים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
6
מוסיפים דגים לשמן ומטגנים עד חום זהוב, כ 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגים
שמן בישול
7
הסר לנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
8
מורחים רוטב remoulade בשני הצדדים של לחם קלוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
לחם
9
שכבה כמה רומיין על החלק התחתון, ולאחר מכן העליון עם דגים, עגבניות פרוסות, בצל אדום וקצת יותר רומיין על גבי.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדום
רומיין
עגבנייה
דגים
10
הוסף חלק עליון של לחם כדי להפוך את כריך. חזור עם שאר הכריכים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.