קושיקשה
מוכן ב31 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

מהקרס כריך דג מטוגן

מהקרס כריך דג מטוגן
כריך דגים מטוגנים מהקרס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1415 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 79 גרם שומן. גשו לסופר וקנו רוטב חריף, פלפל חריף, רוטב דגים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 31 דקות. מתכונים דומים: כריך דגים מטוגנים, כריך דגים מטוגנים, ו כריך הדגים המטוגן של קפטן ג'ק עם רוטב טרטר תוצרת בית.

הוראות

1
כדי לעשות Remoulade:.
מרכיבים שתצטרך
RemouladeRemoulade
2
מניחים את כל החומרים לתוך תערובת אבל המיונז ואת הדופק יחד לרגע.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
3
יוצקים לתוך קערה ולהוסיף מיונז.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים יחד.צ ' יל במקרר עד מוכן serve.To הפוך תיבול פירות ים:.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פירות יםתיבול פירות ים
5
מערבבים הכל יחד בצנצנת, מערבבים. שמרו על כיסוי הדוק container.To הפוך כריך דגים:.מחממים שמן במחבת סאוט.לשטוף פילה ולטפוח יבש עם מגבת. מפזרים קלות עם תיבול פירות ים על שניהם sides.In 3 קערות נפרדות, מניחים קמח מעורבב עם 3 כפות תיבול פירות ים. פאנקו ושלוש ביצים מוכות.לדלות פילה לתוך קמח, ביצה ולאחר מכן panko.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פירות יםתיבול פירות ים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פאנקו.פאנקו.
ביצהביצה
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
6
מוסיפים דגים לשמן ומטגנים עד חום זהוב, כ 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
7
הסר לנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
8
מורחים רוטב remoulade בשני הצדדים של לחם קלוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
לחםלחם
9
שכבה כמה רומיין על החלק התחתון, ולאחר מכן העליון עם דגים, עגבניות פרוסות, בצל אדום וקצת יותר רומיין על גבי.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדוםבצל אדום
רומייןרומיין
עגבנייהעגבנייה
דגיםדגים
10
הוסף חלק עליון של לחם כדי להפוך את כריך. חזור עם שאר הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון1צביטהקאיין (אופציונלי)קאיין (אופציונלי)0חתיכות טופי הית' ברזרעי סלריזרעי סלרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון3ביצים, מכותביצים, מכות1חתיכות טופי הית' בררוטב דגיםרוטב דגים1קילוגרםפילה טרי (או דג לבן אחר)פילה טרי (או דג לבן אחר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1כף. חומץ ביין אדוםבאגט צרפתי, לחתוך 4 מנות (או להשתמש לחם או לחמניות)באגט צרפתי, לחתוך 4 מנות (או להשתמש לחם או לחמניות)2חתיכות טופי הית' ברקצוץ טרי טרגון עלים (או 1/4 כפית. מיובש)קצוץ טרי טרגון עלים (או 1/4 כפית. מיובש)4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1אוראו ממולאים כפולים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים1לימון, מיץ שללימון, מיץ של3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו4שרימפס וורידיםשמן זית לטיגוןשמן זית לטיגון11 כף אורגנו מיובשבצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם פנקו (או פירורי לחם רגילים)פירורי לחם פנקו (או פירורי לחם רגילים)2חתיכות טופי הית' ברנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1חתיכות טופי הית' בר1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1אוראו ממולאים כפוליםרליש חם (אמיש או הודי)רליש חם (אמיש או הודי)1קטןבצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק8עלי רומיין, פרוס דק (shifponade)עלי רומיין, פרוס דק (shifponade)0חתיכות טופי הית' ברשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים0חתיכות טופי הית' בר1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין11 כף אורגנו מיובש5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתיבול פירות ים, בתוספת יותר עבור זליפה (מתכון להלן)תיבול פירות ים, בתוספת יותר עבור זליפה (מתכון להלן)11 כף אורגנו מיובש2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום122 כפות חמאה מומסת12 עגבניות, פרוסות12 עגבניות, פרוסות2חתיכות טופי הית' בררוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.