מולים בקארי אדום עם פירה קמחי מספר הבישול של קמחי
מולים בקארי אדום עם פירה קמחי מ 'ספר הבישול קימצ' י עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 777 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. אם יש לכם חמאה, מיץ ליים, בצל ירוק כמו לקשטוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. נסו קמחי חתימה של חמותי מספר הבישול של קמחי, כופתאות קמחי מאודות (Jjin Kimchi Mandu), ו ארוחת ערב: קמחי Jigae (תבשיל קמחי) (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי 5 ליטר או סיר עם תחתית כבדה, להמיס את החמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ושום ומבשלים כ 1 דקה.
מוסיפים את משחת הקארי ואת קמחי ומבשלים, ערבוב, עוד דקה. מערבבים את חלב הקוקוס ומים ומביאים את התערובת לרתיחה.
מוסיפים את המולים ואת הכיסוי, להפחית את החום נמוך ומבשלים 5 עד 7 דקות, עד המולים פתוחים.
הסר את הסיר מהחום, מערבבים במיץ הסיד. למעלה עם הבצל הירוק וקימצ ' י נוסף ומגישים בקערות עמוקות.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.