קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

מולים ברוטב יין לבן

מולים ברוטב יין לבן
גשו לסופר וקנו שום, בצלצלים, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: מולים ברוטב יין לבן, מולים ברוטב יין לבן, ו מולים ברוטב יין לבן.

הוראות

1
שים את המולים בקערה של מים מלוחים (1 כף מלח לכל ליטר מים) במשך 10-15 דקות. לזרוק את כל כי הם פתוחים לרווחה או לסרב לסגור כאשר אתה מטפל בהם כמו אלה הם מתים סביר.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
במבט על מולים סגורים, לראות אם כל עדיין יש לי הזקן שלהם (ארוך חוטים byssal שעיר המסייעים לעגן את המולים למשטחים) ולמשוך אותם החוצה, מושך לאט וחזק לקראת ציר של הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
3
שים יין, מולים בתחתית סיר גדול, קיטור עד מולים פתוחים: לשים 1/2 כוס יין לבן יבש בתחתית סיר גדול (לפחות 4-ליטר).
מרכיבים שתצטרך
יין לבן יבשיין לבן יבש
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
הוסף את המולים לסיר. מכסים ומביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום לנמוך. כאשר המולים מבשלים, הם ישחררו את המים בטעם גבוה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מים בטעמיםמים בטעמים
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מבשלים עד שפותחים את הקונכיות, והמולים מבושלים, נראים מאודים ורכים, 5 עד 7 דקות. הקפד לא לבשל יתר על המידה, או המולים יהיו גמישים וקשה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
6
מולים מבושלים, לשמור את נוזל הבישול: ברגע המולים מבושלים, בזהירות להסיר אותם מן הסיר לקערה, אחד אחד באמצעות מלקחיים, כולל אלה שנשברו מן הקונכיות שלהם. אל תשליך את הנוזל בסיר!
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
תן למים להיכנס לסיר להתיישב לרגע. כל חצץ יהיה להתיישב לתחתית. בעדינות לשפוך את מי הבישול לתוך כוס מדידה, משאיר את החצץ בסיר להיפטר מאוחר יותר. אם המים שמדדת עדיין קצת קשים, לסנן את חצץ באמצעות מסננת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
סאוטה שאלוט ושום בחמאה, מוסיפים קמח: ממיסים את החמאה בסיר בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מוסיפים את שאלוט ומבשלים כמה דקות עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
10
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה. אם אתה רוצה את הרוטב שלך להיות קצת עבה, להוסיף כפית או שתיים של קמח למחבת, מערבבים לשלב. (אחרת לדלג על הקמח.)
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים מים לבישול mussel כדי ליצור רוטב: מוסיפים לאט על כוס מים בישול mussel המסוננים לסיר, ערבוב כדי ליצור רוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
מוסיף את הפטרוזיליה טחון לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
יוצקים רוטב על מולים כדי לשרת: 
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
14
מניחים מולים בקערות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
יוצקים קצת רוטב על כל קערה של מולים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
16
מגישים באופן מיידי.
17
מגישים עם לחם פריך לטבילה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: Muscadet, ריזלינג, יין ורדים

מולים ניתן לזווג עם Muscadet, ריזלינג, יין רוזה. Muscadet הוא זיווג קלאסי, אבל הרבה לבנים יבשים פריך יעבוד. אם המולים מבושלים עם עגבניות, לבחור רוזה. אם המולים בצד החריף, נסה ריזלינג. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Jolie-Laide Rodnick Farm Melon de Bourgogne. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Jolie-Laide Rodnick Farm Melon de Bourgogne
Jolie-Laide Rodnick Farm Melon de Bourgogne
בעבר היה ידוע בכרם "אנטל" (Antle Vineyard), זהו אתר מדברי גבוה דרמטי בהרי גבילן, בסמוך לפארק הלאומי פינקלס (Pinnacles National Park). מדרון הפונה דרומה, בגובה 1800 רגל המשקיף על מונטריי בהשפעת החוף המתונה. ממוקם ממש מתחת הר געש נכחד עם קרקעות גרניט ואבן גיר מפורקות. צביר שלם, שנבחר מוקדם כדי לשמר את החומציות הטבעית, נלחץ לביצי בטון שם עבר תסיסה ספונטנית ולאחר מכן 6 חודשים sur lie elevage.קונכיית צדפות צ ' וקי, ורבנה לימון ופריחת הדר עם חומציות מעוררת תיאבון.