מולים ברוטב צדפות
מולים ברוטב צדפות עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך שמן canolan, זנגביל, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מערבבים מולים מטוגנים ופטריות שיטאקה עם רוטב צדפות, ברוקולי עם רוטב צדפות, ו בוק צ'וי עם רוטב צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
שים את שמן קנולה בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ואת הטחון במשך 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים את השום ואת הטחון במשך 2 דקות יותר.
מוסיפים את ממרח הצ ' ילי, רוטב סויה, רוטב צדפות ומרק עוף. מערבבים את החומרים כדי לשלב ולהביא לרתיחה.
שים את המולים בסיר ולאדות אותם עם המכסה על עד המולים נפתחו, על 5 עד 8 דקות.
יוצקים את המולים עם הרוטב שלהם לתוך מנה ומקשטים עם בצל ירוק פרוס.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.