מולים וצדפות עם מרק עשב לימון נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 138 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לכם עשב לימון, זנגביל טחון, מולים מעובדים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צדפות מאודות או מולים במרק מתובל, מולים וצדפות עם מרק עגבניות חריף, ו מולים מעושנים וצדפות עם מרק יין לבן.
הוראות
1
מחממים שמן בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
להוסיף שאלוט ושום; saut 1 דקה או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
3
מוסיפים עשב לימון וג ' ינג ' ר; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
4
מוסיפים 3 כוסות מים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
הוסף 2 כפות כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי
6
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 5 דקות.
7
החזר מרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
8
מוסיפים יין ו-3 המרכיבים הבאים; מכסים, מפחיתים חום ומבשלים 2 דקות.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.