מולים מאודים-Moules Frites
המתכון מולים מאודים-Moules Frites מוכן תוך כ 15 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 1185 קלוריות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לך ורמוט, שמנת כבדה, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Moules frites, Moules Sans Frites, ו מולס קלאסי-Frites (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את תפוחי האדמה: לשפשף את תפוחי האדמה, לקלף אותם אם אתה רוצה (אני לא), ולאחר מכן לחתוך אותם לאורך ללוחות, 3/8 אינץ ' עבה.
חותכים את הלוחות לאורכם לאלות 3/8 אינץ'.
יוצקים את ורמוט לבן לתוך סיר עמוק, 4 ליטר, לא מגיב על חום גבוה ומרתיחים עד הנוזל הוא כמעט התאדה לחלוטין; מוסיפים את הקרם ומרתיחים את הנוזל שוב עד שהוא מופחת בחצי. מערבבים במידת הצורך כדי למנוע ממנו רותחים מעל. בינתיים, לפצל את הנורה שומר בחצי אורך, להסיר את הליבה, לקצץ את הקצה עלים ושמורה לשימוש נוסף. חותכים את הנורה לתוך רבע אינץ פרוסות.
מוסיף את שומר פרוס ושום לקרם מופחת, להביא אותו בחזרה לרתיחה; לכבות את החום ולהניח בצד.תן לתפוחי האדמה את המטגן הראשון שלהם: מחממים את השמן בטיגון עמוק (או גבוה, סיר צדדי עמוק) עד 325 מעלות. קו מחבת גיליון עם מגבות נייר לספוג את השמן מתפוחי האדמה המבושלים.
יוצקים את תפוחי האדמה מהמים שלהם קערה מלאה לתוך מסננת ואז ללטף אותם יבש לחלוטין עם מגבות נייר. מטגנים את תפוחי האדמה בכמה קבוצות כדי למנוע צפיפות השמן, ערבוב אותם להפיץ באופן שווה בשמן עד שהם רק מתחילים להפוך זהב, על 4 עד 5 דקות. הזז את תפוחי האדמה מבושלים par למחבת גיליון מרופדת מגבת נייר ולתת להם לבוא לטמפרטורת החדר, לפחות 10 דקות ועד שעה לפני תקופת המאסר. להעלות את הטמפרטורה של השמן ל 375 מעלות.מבשלים את המולים: מביאים את רוטב השמנת לרתיחה מעל חום גבוה בינוני; מוסיפים את המולים, מכסים את המחבת ומבשלים, מנערים את המחבת פעם או פעמיים עד שהם מתחילים לפתוח; כ 2 דקות.
הסר את המכסה ולנער את המחבת שוב.
יוצקים את היין, לנער ומבשלים עוד 2 דקות בערך עד היין מפחית קצת. מכסים את המחבת, מסירים מהחום ומניחים בצד.תן תפוחי אדמה מטגנים השני שלהם: עובד עם כמחצית מתפוחי האדמה בכל פעם, ומטגנים בשמן 375 מעלות עד חום זהוב פריך, על 4 דקות.
מסננים אותם על נייר מגבת מצופה תבנית אפייה; לזרוק עם מלח כשר.
יוצקים את המולים ואת כל המרק לתוך קערה גדולה; מקשטים עם עירית.
מגישים בקערות בודדות עם frites בצד.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.