מולים על פגז חצי עם רוטב Ravigote
מולים על פגז חצי עם רוטב Ravigote הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לך עירית, בצל, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מולים על פגז חצי עם רוטב Ravigote, מולים ברוטב קארי על חצי הקליפה, ו צדפות על הצדפה עם רוטב Mignonette (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל מולים ביין, מכוסה, בסיר כבד 5-6 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד מולים פשוט לפתוח רחב, לבדוק לעתים קרובות לאחר 4 דקות והעברת מולים פתוחים למחבת אפייה רדודה באמצעות כף מחורצת. (להשליך כל מולים שנותרו סגורים לאחר 8 דקות.) כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לנתק בשר להשליך פגז חצי 1 מכל מוּסל. שמור בשר וקליפות שנותרו.
לקלף וחצי ביצה, ולאחר מכן להכריח אותו דרך מסננת רשת בינונית לקערה באמצעות גב של כף.
לטאטא בשמן, חומץ, בצל, צלפים, חרדל, פטרוזיליה, chervil, עירית, מלח ופלפל עד הרוטב משולב היטב.
מוסיפים מולים, ערבוב למעיל, ואז מולים צינה ברוטב, מכוסה, לפחות 1 שעה.
מסדרים חצי קונכיות על מגש גדול וכפית mussel עם קצת רוטב לתוך כל קליפה.
* מולים יכול להיות מקורר ברוטב עד 6 שעות. * מולים על חצי פגז ניתן להרכיב על מגש 1 שעה לפני ההגשה ומקורר.* במקום לשרת על חצי פגז, אתה יכול כפית מולים וכמה רוטב על מיטה של רומיין (פגזים להשליך).
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.