מולים על פגז חצי עם רוטב Ravigote הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לך עירית, בצל, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מולים על פגז חצי עם רוטב Ravigote, מולים ברוטב קארי על חצי הקליפה, ו צדפות על הצדפה עם רוטב Mignonette (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל מולים ביין, מכוסה, בסיר כבד 5-6 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד מולים פשוט לפתוח רחב, לבדוק לעתים קרובות לאחר 4 דקות והעברת מולים פתוחים למחבת אפייה רדודה באמצעות כף מחורצת. (להשליך כל מולים שנותרו סגורים לאחר 8 דקות.) כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לנתק בשר להשליך פגז חצי 1 מכל מוּסל. שמור בשר וקליפות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
מולים
קונכיות פסטה
בשר
יין
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
תבנית אפייה
סיר
2
לקלף וחצי ביצה, ולאחר מכן להכריח אותו דרך מסננת רשת בינונית לקערה באמצעות גב של כף.
מוסיפים מולים, ערבוב למעיל, ואז מולים צינה ברוטב, מכוסה, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מולים
רוטב
5
מסדרים חצי קונכיות על מגש גדול וכפית mussel עם קצת רוטב לתוך כל קליפה.
מרכיבים שתצטרך
מולים
קונכיות פסטה
רוטב
1
* מולים יכול להיות מקורר ברוטב עד 6 שעות. * מולים על חצי פגז ניתן להרכיב על מגש 1 שעה לפני ההגשה ומקורר.* במקום לשרת על חצי פגז, אתה יכול כפית מולים וכמה רוטב על מיטה של רומיין (פגזים להשליך).
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.