מולים, צדפות ושרימפס במרק חריף
מולים, צדפות ושרימפס במרק חריף עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 273 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת יש 4 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. צאו לחנות והרימו עלי בזיליקום קרועים, עלה דפנה, מולים ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש ביין הלבן היבש תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 75%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מולים וצדפות עם מרק עגבניות פיקנטי, מולים ושרימפס במרק עגבניות פיקנטי, ו צדפות או מולים מאודים במרק מתובל.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן בסיר גדול וכבד על אש בינונית.
מוסיפים את השום, עלה הדפנה והפלפל האדום הכתוש.
קולים עד שהשום רך, בערך 1 דקה.
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה. מבשלים עד שהעגבניות מתחילות להתפרק והטעמים מתערבבים, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הצדפות. מכסים ומבשלים 5 דקות. מערבבים פנימה את המולים. מכסים ומבשלים עד שהצדפות והמולים נפתחים, כ -5 דקות יותר.
בעזרת מלקחיים מעבירים את הרכיכה שנפתחה לקערות הגשה (זורקים כל רכיכה שאינה נפתחת).
מוסיפים את השרימפס והבזיליקום למרק העגבניות המבעבע. מבשלים עד שהשרימפס פשוט מבושלים, בערך 1 1/2 דקות. מחלקים את השרימפס ומרק העגבניות בין הקערות.
יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, Muscadet
ניתן לשלב צדפות עם שרדונה, ריזלינג ומוסקאדט. שרדונה חמאתי נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום.
![טום אדי מנצ 'סטר רידג' שרדונה]()
טום אדי מנצ 'סטר רידג' שרדונה
הארומה עזה עם שכבות ניואנסים רבות שמתחתנות עם מאפייני שרדונה קלאסיים בקליפורניה עם נשיקה בסגנון העולם הישן. ממש מלמעלה, תווים זניים שרדונה יפים מתערבבים עם טוסט עדין, קרם חמאה מאופק ותפוח ירוק פריך. במהלך תהליך ההזדקנות, ליס שבועי המערבב בחבית הותיר את החיך עשיר ומלא מבלי להיות רפוי מכיוון שחומציות מנצ ' סטר החתימה משאירה גימור נקי ומתמשך. חביות האלון הצרפתיות מעניקות גוון של סוכר חום ניואנס ומזמין מבלי להיות שתלטן. זה מאפשר לראווה את הפרי המעולה שמגיע מהכרם הייחודי הזה. לחיים!