מונק מפלצת תפוח קרמל
מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, בוטנים לקוקטייל, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Monster Munch, מפלצת מתוקה, ו Monster Mix Popcorn Munch (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר כבד-תחתון גדול מעל חום בינוני עד חם מאוד מנצנץ.
מוסיפים את הפופקורן ומיד מכסים אותו במכסה. לנער את הסיר כל הזמן, מחזיק את המכסה עם מחזיק עמיד בחום, עד פקיעה מתחילה, על 1 דקה. להפחית את החום בינוני ולהמשיך לנער את הסיר עד popping מאט רק כמה לכל 5 שניות, 1 עד 2 דקות יותר.
הסר מהחום ולתת לעמוד עוד דקה כדי לאפשר כל הגרעינים האחרונים פופ.
לרסס קערה גדולה מאוד עם תרסיס בישול nonstick.
שים את הפופקורן בקערה ותסיר את כל הגרעינים שלא נקטפו.
תוסיף את הבוטנים. ריססו מרית חסינת חום מגומי עם ספריי בישול והניחו ליד הקערה.
מערבבים את הסוכר החום, חמאה, סירופ תירס ומלח בסיר בינוני ולהגדיר על חום בינוני. מבשלים, ערבוב, עד מותך ואת הקצוות של התערובת להתחיל בועה. קליפ מדחום ממתקים למחבת כך התחתון של המדחום הוא נח בסירופ הסוכר אבל לא נוגע בתחתית המחבת. להרתיח, ערבוב, עד המדחום רושם 300 מעלות F (שלב קשה סדק), על 8 דקות.
כבה את המבער ולהוסיף את הוניל. מערבבים בקצרה-על 5 שניות-להיזהר לא לשרוף את עצמך כמו התערובת בועות למעלה.
מיד לשפוך את הקרמל באופן שווה על פופקורן ומערבבים במהירות עם מרית גומי מוכן עד החלקים מופרדים בעיקר, על 3 דקות. לפרק כל גושים גדולים יותר, להיות זהיר כי הקרמל עדיין יהיה חם כתמים. מערבבים את שבבי התפוח.