מוס אגוזים ושוקולד
מוס אגוזי לוז שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 848 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 74 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חלמונים, שוקולד חלב, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מוס אגוזי לוז שוקולד, מוס אגוזים ושוקולד, ו מוס שוקולד אגוזי לוז.
הוראות
מניחים את המתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל 350 מעלות. מסדרים את אגוזי לוז על מגש אפייה קטן ואופים עד השחמה קלה, 10 עד 12 דקות, הפיכת המגש בחזרה לחזית לאחר 5 או 6 דקות. מגניב. מצרף את האגוזים במגבת נקייה ולשפשף עד כמה שיותר עורות ככל האפשר לרדת.
מניחים את האגוזים ושמן אגוזי לוז בעבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה ולעבד עד צורות להדביק.
בינתיים, בקערה גדולה, באמצעות מקציף או מקציף ביצים, מקציפים את השמנת הכבדה. מקררים, מכוסים, עד הצורך.
בקערה חסינת חום בינונית על פני מחבת של מים רותחים, להמיס את השוקולד. כבה את החום כאשר כמעט נמס ומערבבים מדי פעם עד נמס לחלוטין.
לגרד את הדבק אגוז ולעבד עד מעורב היטב. תניח בצד.
בקערה נקיה עמידה בחום בינוני, מקציפים קלות את חלמוני הביצה.
* אם שמן אגוזים אינו זמין, שמן בוטנים או זעפרן ניתן להחליף.