קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

מוס דלעת קל וטעים

מוס דלעת קל וטעים
מוס דלעת קל וטעים נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 80 גרם שומן, ובסך הכל של 878 קלוריות. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 30 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, קליפת תפוז הקרקע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מוס דלעת קל וטעים, מוס עוגת גבינה דלעת קלה, ו מוס דלעת מהיר וקל.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מכניסים את השמנת הכבדה לקערת מערבל המעמד המצויד בקצף.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מקציפים עד שנוצרות פסגות בינוניות, 1 עד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
בקערה נפרדת מקציפים יחד את מחית הדלעת והחלב.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מוסיפים את תערובת הפודינג והווניל ומקציפים לשילוב. מקפלים פנימה את הקצפת ומשלבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
תערובת פודינגתערובת פודינג
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מעבירים את המוס לקערות קינוח או רמקינס של 6 (7 אונקיות).
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
קערהקערה
7
מקום במקרר לפחות 1 שעה עד 4 לפני ההגשה.
8
קוצצים גס את הפקאנים המתובלים ומפזרים על גבי המוס רגע לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים מסוכריםפקאנים מסוכרים
9
מרפדים תבנית חצי גיליון בקלף ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מערבבים יחד את המלח, הכמון, הקאיין, הקינמון וקליפת התפוז בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
קינמוןקינמון
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
כמוןכמון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מניחים את האגוזים במחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' ומניחים על אש בינונית. טוסט, תוך ערבוב תדיר, במשך 4 עד 5 דקות עד שהם פשוט מתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
טוסטטוסט
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
13
מוסיפים את תערובת התבלינים ומערבבים לאיחוד. לאחר השילוב מוסיפים את הסוכרים והמים תוך ערבוב עד שהתערובת מסמיכה ומצפה את האגוזים, כ -2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אגוזיםאגוזים
14
מעבירים את האגוזים לתבנית הסדין המוכנה ומפרידים אותם בעזרת מזלג או מרית. הניחו לאגוזים להתקרר לחלוטין לפני העברתם לכלי אטום לאחסון.
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת