מוס דלעת קל וטעים
מוס דלעת קל וטעים נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 80 גרם שומן, ובסך הכל של 878 קלוריות. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 30 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, קליפת תפוז הקרקע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מוס דלעת קל וטעים, מוס עוגת גבינה דלעת קלה, ו מוס דלעת מהיר וקל.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מכניסים את השמנת הכבדה לקערת מערבל המעמד המצויד בקצף.
מקציפים עד שנוצרות פסגות בינוניות, 1 עד 2 דקות.
בקערה נפרדת מקציפים יחד את מחית הדלעת והחלב.
מוסיפים את תערובת הפודינג והווניל ומקציפים לשילוב. מקפלים פנימה את הקצפת ומשלבים היטב.
מעבירים את המוס לקערות קינוח או רמקינס של 6 (7 אונקיות).
מקום במקרר לפחות 1 שעה עד 4 לפני ההגשה.
קוצצים גס את הפקאנים המתובלים ומפזרים על גבי המוס רגע לפני ההגשה.
מרפדים תבנית חצי גיליון בקלף ומניחים בצד.
מערבבים יחד את המלח, הכמון, הקאיין, הקינמון וקליפת התפוז בקערה קטנה ומניחים בצד.
מניחים את האגוזים במחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' ומניחים על אש בינונית. טוסט, תוך ערבוב תדיר, במשך 4 עד 5 דקות עד שהם פשוט מתחילים להשחים.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה.
מוסיפים את תערובת התבלינים ומערבבים לאיחוד. לאחר השילוב מוסיפים את הסוכרים והמים תוך ערבוב עד שהתערובת מסמיכה ומצפה את האגוזים, כ -2 עד 3 דקות.
מעבירים את האגוזים לתבנית הסדין המוכנה ומפרידים אותם בעזרת מזלג או מרית. הניחו לאגוזים להתקרר לחלוטין לפני העברתם לכלי אטום לאחסון.