מוס שוקולד משיי עם חמאת בוטנים קראנץ
מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 107 גרם של שומן, וסך הכל 1326 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם שוקולד, שוקולד חלב, בוטנים קלויים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מוס שוקולד משיי עם חמאת בוטנים קראנץ, שוקולד חלב חמאת בוטנים מוס עם ציפוי קראנץ, ו שוקולד טבעוני חמאת בוטנים מערבולת מוס פאי עם שוקולד חמאת בוטנים אגבה רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את קרם הבוטנים: בקערה קטנה, מפזרים את הג ' לטין על המים ולתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות. בסיר קטן, להביא את השמנת הכבדה לרתיחה עם בוטנים קצוצים.
בואו קרם בוטנים לעמוד את החום במשך 15 דקות. מסננים את קרם הבוטנים לתוך קערה בינונית; להשליך את הבוטנים הקצוצים. למחוק את הסיר, להוסיף בחזרה את השמנת ולהביא לרתיחה. את החום, להקציף את הג ' לטין וקצוץ שוקולד לבן עד מומס.
מעבירים לקערה ומקררים את קרם הבוטנים עד שהוא מוגדר, על 2 שעות.
בינתיים, להפוך את מוס: בסיר קטן, לחמם את השמנת עד מהביל.
לשים את השוקולד חלב שוקולד לא ממותק בקערה בינונית ולהוסיף את השמנת החמה.
תן לעמוד עד מותך, ואז לטאטא עד חלקה; תן מגניב. בסיר קטן נוסף, לשלב את הסוכר והמים ולהביא לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי, לנצח את חלמוני הביצה במהירות גבוהה עד חלקה. לאט לאט לשפוך את סירופ סוכר חם בזמן להכות במהירות גבוהה; להיזהר לא לשפוך את הסירופ ישירות על המקצף. לנצח עד התערובת היא מגניב, חיוור ועבה, על 5 דקות. באמצעות מרית גומי, לקפל בתערובת השוקולד עד לא פסים להישאר. מכסים את המוס בניילון נצמד ומקררים עד לצנן, כ -1 1/2 שעות.
הפוך את המחנק: קו גיליון אפייה בינוני עם נייר שעווה. בקערה בינונית ובטוחה למיקרוגל, ממיסים את חמאת הבוטנים והשוקולד בעוצמה גבוהה במרווחים של 30 שניות, ערבוב עד חלקה. מערבבים את קורנפלקס ובוטנים ומפיצים את המחנק על תבנית האפייה בשכבה 1/2 אינץ'. להקפיא עד המשרד, על 1 1/2 שעות. חותכים לחתיכות קטנות.
כפית את המוס לתוך 8 כוסות או קערות ומעל כל אחד עם כף של קרם בוטנים.
מפזרים את מחנק הבוטנים ומגישים.