מוס תות עם מרנג לבבות
מוס תות עם מרנג לבבות יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם חלבונים ביצה, ג'לטין, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: לבבות מרנג, פונדו פטל עם מרנג לבבות ענן, ו מוס שוקולד עם לבבות בצק עלים.
הוראות
מערבבים מיץ לימון ו 1 כף. מים בסיר קטן.
מפזרים ג ' לטין מעל ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
במעבד מזון, למזג תותים ו 1/2 כוס סוכר עד חלקה. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה; להשליך מוצקים.
מניחים מחבת עם ג 'לטין על חום נמוך מאוד חם, ערבוב להמיס ג' לטין.
באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה, לנצח קרם עד שהוא יוצר פסגות נוקשות. עם מרית גמישה גדולה, לקפל 1/3 של שמנת מוקצפת לתוך תערובת תות עד בשילוב טוב, ואז לקפל הנותרים קרם עד לא פסים לבנים להישאר. מכסים בפלסטיק (לוחצים עליו על משטח מוס כדי למנוע היווצרות עור) ומקררים עד שמצונן היטב, לפחות 1 שעה.
הפוך מרנג: מחממים תנור ל 121°, מניחים מדף על השלב העליון ומניחים תבנית אפייה עם נייר קלף. בקערה חסינת חום, לשלב חלבונים ביצה עם הנותרים 1/2 כוס סוכר. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (להיות בטוח בתחתית הקערה לא לגעת במים).
חום, לטאטא כל הזמן, עד התערובת חמה מאוד לגעת, על 5 דקות.
העברה למיקסר חשמלי והכה במהירות גבוהה עד לתערובת יש פי ארבע בנפח, מחזיק פסגות נוקשות והוא מבריק, על 5 דקות.
מרנג כפית לתוך שקית צנרת צינור 16 1 1/2 אינץ ' לבבות על תבנית אפייה.
אופים במשך 30 דקות. כבה את התנור, prop פתוח דלת תנור עם ידית של כף עץ ולתת מרנג לשבת, ללא הפרעה, עד יבש לחלוטין כבר לא לעיס, לפחות 4 שעות או לילה.
מגישים מוס בקערות, כל אחד מעוטר ב-2 או 3 לבבות; מעבירים את שאר הקליפות.