קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוס תות עם מרנג לבבות

מוס תות עם מרנג לבבות
מוס תות עם מרנג לבבות יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם חלבונים ביצה, ג'לטין, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: לבבות מרנג, פונדו פטל עם מרנג לבבות ענן, ו מוס שוקולד עם לבבות בצק עלים.

הוראות

1
מערבבים מיץ לימון ו 1 כף. מים בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מפזרים ג ' לטין מעל ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
במעבד מזון, למזג תותים ו 1/2 כוס סוכר עד חלקה. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה; להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים מחבת עם ג 'לטין על חום נמוך מאוד חם, ערבוב להמיס ג' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להקציף לתוך תערובת תות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה, לנצח קרם עד שהוא יוצר פסגות נוקשות. עם מרית גמישה גדולה, לקפל 1/3 של שמנת מוקצפת לתוך תערובת תות עד בשילוב טוב, ואז לקפל הנותרים קרם עד לא פסים לבנים להישאר. מכסים בפלסטיק (לוחצים עליו על משטח מוס כדי למנוע היווצרות עור) ומקררים עד שמצונן היטב, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
הפוך מרנג: מחממים תנור ל 121°, מניחים מדף על השלב העליון ומניחים תבנית אפייה עם נייר קלף. בקערה חסינת חום, לשלב חלבונים ביצה עם הנותרים 1/2 כוס סוכר. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (להיות בטוח בתחתית הקערה לא לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
חום, לטאטא כל הזמן, עד התערובת חמה מאוד לגעת, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
העברה למיקסר חשמלי והכה במהירות גבוהה עד לתערובת יש פי ארבע בנפח, מחזיק פסגות נוקשות והוא מבריק, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
10
מרנג כפית לתוך שקית צנרת צינור 16 1 1/2 אינץ ' לבבות על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
אופים במשך 30 דקות. כבה את התנור, prop פתוח דלת תנור עם ידית של כף עץ ולתת מרנג לשבת, ללא הפרעה, עד יבש לחלוטין כבר לא לעיס, לפחות 4 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מגישים מוס בקערות, כל אחד מעוטר ב-2 או 3 לבבות; מעבירים את שאר הקליפות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך