קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוס תות עם מרנג לבבות

מוס תות עם מרנג לבבות
מוס תות עם מרנג לבבות יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם חלבונים ביצה, ג'לטין, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: לבבות מרנג, פונדו פטל עם מרנג לבבות ענן, ו מוס שוקולד עם לבבות בצק עלים.

הוראות

1
מערבבים מיץ לימון ו 1 כף. מים בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מפזרים ג ' לטין מעל ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
במעבד מזון, למזג תותים ו 1/2 כוס סוכר עד חלקה. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה; להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים מחבת עם ג 'לטין על חום נמוך מאוד חם, ערבוב להמיס ג' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להקציף לתוך תערובת תות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה, לנצח קרם עד שהוא יוצר פסגות נוקשות. עם מרית גמישה גדולה, לקפל 1/3 של שמנת מוקצפת לתוך תערובת תות עד בשילוב טוב, ואז לקפל הנותרים קרם עד לא פסים לבנים להישאר. מכסים בפלסטיק (לוחצים עליו על משטח מוס כדי למנוע היווצרות עור) ומקררים עד שמצונן היטב, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
הפוך מרנג: מחממים תנור ל 121°, מניחים מדף על השלב העליון ומניחים תבנית אפייה עם נייר קלף. בקערה חסינת חום, לשלב חלבונים ביצה עם הנותרים 1/2 כוס סוכר. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (להיות בטוח בתחתית הקערה לא לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
חום, לטאטא כל הזמן, עד התערובת חמה מאוד לגעת, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
העברה למיקסר חשמלי והכה במהירות גבוהה עד לתערובת יש פי ארבע בנפח, מחזיק פסגות נוקשות והוא מבריק, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
10
מרנג כפית לתוך שקית צנרת צינור 16 1 1/2 אינץ ' לבבות על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
11
אופים במשך 30 דקות. כבה את התנור, prop פתוח דלת תנור עם ידית של כף עץ ולתת מרנג לשבת, ללא הפרעה, עד יבש לחלוטין כבר לא לעיס, לפחות 4 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מגישים מוס בקערות, כל אחד מעוטר ב-2 או 3 לבבות; מעבירים את שאר הקליפות.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון