קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוסטצ'ולי עם רוטב חצילים

מוסטצ'ולי עם רוטב חצילים
מוסטצ'ולי עם רוטב חצילים הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא בזיליקום, עגבניה, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו מוסטצ'ולי עם רוטב שמנת עגבניות מיובש שמש, צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), ו מוסטצ'ולי של אמא (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מעיל מחבת nonstick קטנה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים בצל ושום; לטגן 2 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים חצילים ו -6 המרכיבים הבאים; מבשלים, חשופים, מעל חום בינוני 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
5
הסר מהחום, ולשמור על חום.
6
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מניחים פסטה בקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מוסיפים תערובת חצילים ותערובת גבינה; זורקים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
9
מגישים חמים.