קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוסרי

מוסרי
אם יש לך מלח, תמצית vanillan, שוקולד semisweet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כל כך מצוין. נסו S ' mmoralist (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים 1/2 כוס מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מפזרים ג 'לטין מעל; תן לעמוד עד ג' לטין מרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
3
קו 8x8x2 אינץ ' זכוכית אפייה צלחת עם פלסטיק לעטוף, עוזב overhang.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
מפזרים 2 כפות אבקת סוכר מעל לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
שלב הנותרים 3/4 כוס מים, 2 כוסות סוכר, ו 6 כפות סירופ תירס בסיר קטן כבד. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים ללא ערבוב עד רושמים מדחום 230 ° F, לפעמים מסתחרר מחבת צחצוח למטה הצדדים עם מברשת מאפה רטוב, על 14 דקות (הזמן ישתנה בהתאם לגודל של מחבת). מערבבים הנותרים 6 כפות סירופ תירס ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
ונילוניל
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
6
העברת תערובת סוכר למיקסר לעמוד כבד עם קובץ מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
7
מוסיפים תערובת ג ' לטין. הכה במהירות נמוכה עד התערובת הופכת אטום, על 5 דקות. הכה על בינוני-גבוה עד התערובת היא מגניבה ויוצרת פסגות לבנות רכות, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
8
מורחים באופן שווה בצלחת מוכנה. אבק עם 2 כפות אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מורחיםמורחים
9
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות להגדיר (מרשמלו יהיה רך). כיסוי; להכניס למקרר. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה.)
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
1
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה בקערה בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
להוסיף סוכר; לנצח עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
3
מוסיף קמח, אבקת קקאו, ומלח; לנצח רק עד מעורבב, הוספת מים על ידי כפית אם התערובת יבשה מדי. טופס בצק לכדור; לשטח לתוך מלבן. לעטוף פלסטיק צמרמורת לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מלחמלח
עוטףעוטף
4
מחממים תנור ל 163°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות למלבן בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
6
חותכים בצק לתוך מלבנים 2x4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
7
העבר מלבנים לגיליון מוכן.
8
אופים עד נפוח ומתחיל לפצח, על 9 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
העברת עוגיות ל rack כדי מגניב (עוגיות יהפכו פריך כפי שהם מגניבים).
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
10
קו עוד תבנית אפייה גדולה עם נייר קלף. מערבבים שוקולד בדוד כפול מעל מים רותחים בקושי עד מומס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
דוד כפולדוד כפול
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
מורחים על קלף על גיליון מוכן. הפעל מזלג למעלה ולמטה אורך שוקולד, יצירת רכסים. להכניס למקרר עד המשרד, כ -30 דקות. לשבור שוקולד לחתיכות לא סדירות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
12
מניחים 1 עוגייה על כל אחד 6 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
13
חותכים מרשמלו לשישה מלבנים 2x4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
14
מעבירים מרשמלו לסכל. באמצעות מבער ריתוך, צמרות חומות של מרשמלו. הפוך 1 מרשמלו, צד חום למטה, על גבי כל עוגייה. חלק עליון חום וצדדים של מרשמלו על עוגיות. מסדרים חתיכות שוקולד באופן דקורטיבי על גבי מרשמלו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
שוקולדשוקולד
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום