קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות83
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא לקטוז
מגזין

כריך סטייק על לחם שום קלוי עם עגבנייה-זית שחור מתענג עם צ'יפס במחבת

כריך סטייק על לחם שום קלוי עם עגבנייה-זית שחור מתענג עם צ'יפס במחבת
זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. אם יש לכם תפוחי אדמה של יוקון גולד, שום, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 87%. ציון זה הוא עצום. נסו מחבת עגבניות אנשואה-שום, שמן זית ועגבנייה טרייה על לחם קלוי, סטייק פלנק עם תענוג תירס-עגבניות ולחם שום בגריל, ו לינגוויני עם קישואים, שום, זיתים שחורים ולחם קלוי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מערבבים יחד 1/4 כוס שמן זית והשום ומניחים לנוח למשך 30 דקות. מחממים מראש.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מברישים את שני צידי הלחם בשמן השום, מניחים על תבנית עם נייר אפייה וצולים 1 עד 2 דקות מכל צד, עד להזהבה קלה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מחממים מחבת גריל על אש גבוהה עד לעישון.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
4
מברישים סטייק משני הצדדים עם 2 כפות שמן הזית הנותרות ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים במשך 4 עד 5 דקות עד להזהבה בצד 1, הופכים, מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים בבישול לבינוני-נדיר, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מסירים מהאש, נותנים לנוח 10 דקות ופורסים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
1
שלב את כל החומרים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מניחים ארוגולה על 4 פרוסות טוסט. למעלה עם כמה פרוסות סטייק וכף גדולה של הנאה. למעלה עם פרוסות הלחם שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1
מחממים שמן זית במחבת ברזל יצוק בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים בצל ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים פלפלים ושום ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד להזהבה, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים

מרכיבים

4ריבס, קצוץ טרי או קפואארוגולהארוגולה2(חוֹרֶף)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)2(חוֹרֶף)בזיליקום פרוס דקבזיליקום פרוס דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק3ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק1אינץפרוסות עבות של לחם איטלקיפרוסות עבות של לחם איטלקי4ריבס, קצוץ טרי או קפואלחם איטלקי קלוילחם איטלקי קלוי4ריבס, קצוץ טרי או קפואעגבניות-זיתעגבניות-זית596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות3(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות3(חוֹרֶף)זיתי ניקואז מגולענים וקצוציםזיתי ניקואז מגולענים וקצוצים1סטייק פורטרהאוס, בערך 2 פאונדסטייק פורטרהאוס, בערך 2 פאונד1גדולפלפל אדום, קצוץ דקפלפל אדום, קצוץ דק1גדולבצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק2(חוֹרֶף)בצל אדום קצוץ דקבצל אדום קצוץ דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואסטייק פרוססטייק פרוס2גפן-עגבניות בשלות, חתוכות לקוביותגפן-עגבניות בשלות, חתוכות לקוביות1גדולפלפל צהוב, קצוץ דקפלפל צהוב, קצוץ דק6largesתפוחי אדמה זהב יוקון, עור על, מבושל וקוביותתפוחי אדמה זהב יוקון, עור על, מבושל וקוביות

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

סטייק בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. האחד מקווה יין פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
יין פינו נואר
יין פינו נואר
רוב מונדבי ג ' וניור יצר בעבודת יד את הפינו נואר הזה מכרמים נבחרים ברחבי נאפה, סונומה והחוף המרכזי. פינו נואר בקליפורניה שלנו מציג את עדינות הענב בכך שהוא מאפשר תקופת הבשלה ממושכת על הגפן. זה יבטיח גישה רכה ועוצמה בסיסית מסקרנת של טעמי תות ותמרים. מיושן באלון אמריקאי מעגל את תחושת הפה על ידי הצגת מבנה טאנין וגימור מתובל אך שופע.