מוצרלה-Portobellos בגריל ממולא עם מרינדה בלסמית
Portobellos בגריל ממולאים מוצרלה עם מרינדה בלסמית עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חומץ בלסמי, גבינת מוצרלה, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מוצרלה-Portobellos בגריל ממולא עם מרינדה בלסמית, מוצרלה-Portobellos בגריל ממולא עם מרינדה בלסמית, ו מוצרלה ממולא Portobellos.
הוראות
להקציף שמן, 2 כפות חומץ, ו 1 שן שום בקערה קטנה למרינדה. באמצעות כפית, לגרד זימים מפטריות ומניחים פטריות על גיליון אפייה מעוטר.
מברשת מרינדה על שני הצדדים של פטריות, לארגן צד חלול למעלה, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
הכן ברביקיו (חום בינוני).
מערבבים פאנקו, הבא 5 מרכיבים, הנותרים 2 שיני שום בקערה בינונית.
טפטוף חמאה וכפית הנותרים חומץ על תערובת panko ולזרוק. מחלקים תערובת פאנקו בין פטריות, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב הקצוות ואריזה מעט למטה.
מניחים פטריות על גריל, מלית בצד למעלה; מכסים גריל ומבשלים עד גבינה נמסה ומיצים בועה בקצוות של פטריות, סידור מחדש פטריות מדי פעם אפילו לבישול (לא להתהפך), על 6 דקות.
* ניתן להשתמש בפנקו בכל מתכון הקורא לפירורי לחם יבשים (לא טריים) - כגון חציל פרמז ' ן, מכרזי עוף או קציץ בשר. הוא זמין בסעיף מזון אסיה של כמה סופרמרקטים ובשווקים אסיאתיים.