מוצרלה ב
צריך תוספת צמחונית לקטו אובו? מוצרלן בתוך יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם יש לכם ביצים, לחם סנדוויץ', מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 23%, וזה די רע. מוצרלן בקרוזה (כריך מוצרלה מטוגן) עם ריבת בלסמי אוכמניות, נפוליטנית "מוצרלן בקרוזה" {מוצרלה ממולא פרנץ ' טוסט}, ו מוצ'רלן בכרכרה: מוצ' רלן בקארוזה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מעל כל אחת מ -4 פרוסות לחם עם חתיכת מוצרלה. מכסים ב -4 פרוסות הלחם שנותרו ליצירת כריכים. חותכים את הלחם עד 1/4 אינץ ' מהגבינה ומניחים בצד.
בקערה רחבה ורדודה מקציפים את הביצים לתערובת אחידה.
מוסיפים את החלב, הטימין והמלח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. טובלים את הכריכים בתערובת הביצים בזה אחר זה לציפוי, ומניחים בצד.
במחבת טפלון בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים 1 כף משמן הזית עד לעישון.
מניחים 2 כריכים בתבנית ומבשלים לאט עד להזהבה בצד הראשון, כ -2 דקות. הופכים כל כריך ומבשלים בצד השני עוד 2 דקות.
מוציאים כריכים ומניחים בצד בתנור חם. חזור על התהליך עם שאר השמן והכריכים.